När de allra flesta lagen gällande alla sporter har varit iväg på bortaturnéer så brukar känslan vara "åhh, äntligen hemma". Vilket man kan så klart kan förstå.
Det är nog inte vad Kaiserslautern tänker. För efter att blivit nollade i de två senaste hemmamatcherna så ska det säkert bli skönt att få ge sig ut och resa igen. Vilket kan passa laget bättre.
Varför?
Tja, en del är att de slipper ett lågt försvarsspel emot sig, vilket de visat på slutet att de inte behärskar.
0-1 och 0-1 mot Paderborn och Düsseldorf är inget som imponerar. Eller, i alla fall inte resultatmässigt. Men det var säkert fler med mig som såg tv-matchen mot Düsseldorf, och det var ju ett smärre under att man inte lyckades göra MINST 2-3 kassar.

Borta har man under säsongen gjort ett par fighter som imponerar.
Bielefeld -Kaiserslautern 0:3
Frankfurt -Kaiserslautern 0:4
Union Berlin -Kaiserslautern 0:3
Varför jag nämner just dessa är för att de ligger närmast ut i tiden, vilket gör de mest intressant.
Man inledde säsongen med tre raka förluster borta, men har på senare tid alltså löst matcherna på resande fot mycket bättre.
Dock! Ett superhaveri senast då man sprang på en 3-2 torsk mot nästjumbon Dresden. Vilket jag gillar för dagens spel.

Det jag vill komma fram till är att Kaiserslautern, efter två raka förluster nu måste gå för en trea, det finns inget annat då man börjar tappa mark till de andra toppkonkurrenterna. Och att man med sitt för dagen fina bortaspel kommer att göra mål. Men att man saknar den stabiliteten som gör att man kommer att hålla nollan.
Dvs båda lagen gör mål.

This is the stats tab
This is the post tip