Speltips

Speltips Arsenal - Chelsea

Sport: Fotboll Spelstopp: 2013-12-23 21:00 Spela här

Speltips Arsenal - Chelsea
Land: England Liga: PL
Odds: 4 Speltips: 1/1
2013-12-23 21:00 Arsenal - Chelsea 1/1 4 Mighty

Tidig julklapp för oss fotbollsintresserade med ett riktigt stormöte Arsenal mot Chelsea. Har valt att spela oddset 1/1 arsenal att leda både i halvtid och fulltid.

Börjar med lite statistik Arsenal Hemma har i ligan 6v 1o 1f förlusten kom i premiären mot villa nog sagt om det så har man bland annat besegrat lag som liverpool southampton. Andra poängtappet kom mot Everton detta kan man ju tycka vad man vill om men detta är ett everton i högform och har inte förlorat någon av sina 10 senaste matcher. Everton slog även united på bortaplan.
Arsenals startelva Szczesny

Sagna - Mertesacker - Vermaelen - Gibbs

Flamini - Arteta

Walcott - Ramsey - Özil -

Giroud

Chelsea då, dem har en helt ok form men är inte det starkaste bortalaget precis dem har förlorat 2 av sina 4 senaste bortamöten mot stoke och newcastle inga superlag direkt. Deras statistik på bortaplan är 3v 2o 3f alltså 11 poäng av 24 möjliga inte direkt imponerande.
Chelseas startelva, Cech, Azpilicueta, Terry, Cahill, Ivanovic, Lampard, Ramires, Hazard, Oscar, Mata, Torres.

Jag tror på ett rejält taggat Arsenal där Wenger ser sin chans att visa att laget är värd att liga i topp, samt sin chans att att vinna mot Mourinho. Tror också att Chelsea kommer va ganska respektlösa vilket blir deras fall idag.

Mighty - 23 December, 2013, 14:21

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
eLink - 2013-12-23 22:55:19

Riktig skitrek

Mighty - 2013-12-23 17:16:12

hej på er, ska försöka svara på era inlägg, antagande.

nope det är inte en rek med hjärtat.
ja koscielny och wilshere saknas det var därför jag skrev 11-orna utan dem med i truppen.
jo ett kryss är inte omöjligt men 1/1 till 4 gånger anser jag vara spelvärt.
nä wenger har inte slagit mourinho därför skrev jag att han ser sin chans här.
och nä arsenal har kanske inte bredden med sina skador att spela bra både och. men med 9 dagars vila så har dem ett rejält utvilat lag

gjolec - 2013-12-23 17:04:00

Att förlora borta mot hemmastarka lag som Stoke & Newcastle är inget att skämmas för. Och tilläggas bör att Koscielny saknas i mittlåset och Wilshere är avstängd. Jag tror personligen mer på krysset i denna match.

Fellem - 2013-12-23 15:13:29

En rek med hjärtat förmodar jag?

Arsenal har inte den bredden i truppen som krävs för att mäkta med både CL och PL, precis som Chelsea så har man problem med att få sina forwards att göra mål. Utan wilshere som kan vinna ytor på mittfältet tror jag att Arsenal kommer få det riktigt svårt. Speciellt nu när Arsenals bästa mittback Koscielny missar matchen, Wenger har väl dessutom aldrig slagit Mourinho? Tror på en Chelsea-dominans i denna matchen, 1-2 alternativt 1-3 till Chelseas favör. Tror dessutom att Arsenals 6 i arslet mot City fortfarande gnager, nä är övertygad om att Chelsea går segrandes ur denna bataljen..