Speltips

Speltips Falcons @ 49ers

Sport: Amfotboll Spelstopp: 2013-12-24 02:30 Spela här

Speltips Falcons @ 49ers
Land: USA Liga: NFL
Odds: 1.952 Speltips: U 46
2013-12-24 02:30 Falcons @ 49ers U 46 1.952 AMF

10 av 11 rekar har hittills suttit och nu jobbar vi för att bygga upp en ny win-streak. I Week 15 sista match och sista MNF för säsongen bjuds det på en repris på fjolårets NFC Championship game nämligen Falcons mot 49ers. Dock är det helt andra förutsättningar denna gång då Falcons stått för en usel säsong och 49ers offensiv varit trögstartad. Detta är också en historisk match då det troligtvis blir den sista på 49ers legendariska arena Candlestick Park.

San Fransisco började säsongen trögt och fick inte igång offensiven, detta på grund av ett flertal skador. Det är egentligen först nu Colin Kaepernick har alla sina tagets i offensiven och på senaste fyra matcherna har QB en passet raring på 104.7 med sju TD och endast en turnover, detta att jämföra med 12 turnovers på de första 10 matcherna. När pass-spelet inte funkat har dock springspelet levererat, Frank Gore säkrade sin sjunde 1000-yard säsong förra veckan och 49ers har femte mest rushing-yrds. Senaste två matcherna har Frank Gore sprungit för 196 yards och då har man bland annat mött Seahawks, 49ers har också gjort näst flest TD längst marken. 49ers har fyra raka segrar och har i och med Seahawks förlust igår chans att vinna sin division, dock står mycket på spel sista två matcherna då man sluta allt från 2-seedade till att missa slutspel. Defensivt har 49ers levererat hela säsongen då man rankar på övre halvan i både sacks och interceptions, försvaret är totalt tredjerankade och snittar endast 16.3 bakåt. Dessutom är man fjärde respektive femte rankade i antal pass och rushing yrs.

Atlanta Falcons imponerade förra säsongen och tog sig hela vägen till Championship-final, där blev dock just 49ers för tuffa efter en spännande match där 49ers TE Davis hade lekstuga. Man är totalt 4-10 denna säsong men har lyckats vinna 2/3 senaste matcherna där försvaret lyckats forcera hela 11 turnovers jämfört med 8 på de 11 tidigare matcherna, dock har man mött två back-up QB:s i Matt Flynn och Kirk Cousins. Springspelet både offensivt och defensivt har varit den stora katastrofen för Falcons som släppt till tredje mest rushing-yrds av alla. Förutom det har man tillåtit femte flest pass-yrds och 49 plays på över 20-yrd. QB Matt Ryan har egentligen inte gjort någon dålig säsong men har haft en sjukstuga till tagets som dock börjar se något ljusare ut. Något som bör oroa Ryan är 49ers Smith som stått för 8.5 sacks på nio matcher, då ska vi också ha i åtanke att Falcons left tackle Holmes hade det extremt svårt mot Redskins Orkapo förra veckan. Falcons har dessutom släppt till åttonde flest sacks per passförsök. Ryans spel på bortaplan har inte heller imponerat då 12 av 14 picks kommit utanför Georgia Dome, Falcons kan också glömma att kasta långt på 49ers då man är laget som tillåtit näst minst plays över 20-yrd.

I och med hur lite denna match betyder för Falcons och hur mycket den betyder för 49ers samt att hemmalaget nu har i princip samtliga offensiva hot redo tror jag att man tar en tämligen enkel seger mot Falcons. Linan är satt relativt högt på 14 men samtidigt har samtliga 49ers vinster mot lag med losing-record varit på minst 10 poäng. Trots detta ser jag inget större spelvärde i -14 utan tror mer på U46 i denna match som jag tror 49ers vinner komfortabelt men samtidigt håller det till en, låt oss säga, 27-14-match. Dessutom har 3/4 senaste matcherna slutat U för 49ers och 2/4 för Falcons, i bägge under-matcherna har Falcons också förlorat.

Därför spelar jag Under 46 med en medelstor insats @ 1.952 på Pinnacle . God Jul!

http://spreadsheet.se/amf
Twitter: @AMFBetting

AMF - 23 December, 2013, 18:13

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!