Speltips

Speltips Sydney FC - Brisbane Roar

Sport: Fotboll Spelstopp: 2013-12-26 09:30 Spela här

Speltips Sydney FC - Brisbane Roar
Land: Australien Liga: A-League
Odds: 1.75 Speltips: 1X
2013-12-26 09:30 Sydney FC - Brisbane Roar 1X 1.75 master

Sydney och Brisbane inleder omgång 12 i Aussie. Och där tror jag verkligen på att hemmalaget inte förlorar utav flera anledningar.

Sydney befinner sig på en 5:e plats med 18 inspelade poäng, där det har blivit hela sex vinster, men även fem förluster.
Brisbane toppar ligan med 24 inspelade poäng, åtta vinster och tre förluster.

Sydney har varit ett oerhört starkt lag på hemmaplan, faktiskt ligans bästa hemmalag med fem vinster och en ynka förlust. Förlusten kom i derbyt mot erkänt starka WSW, inte alls överraskande. Annars har man visat upp stabilitet hemma där man har en fantastisk publik bakom sig.

Vinsterna på hemmaplan:
2-0 mot Newcastle Jets
3-2 mot Melbourne Victory
2-1 mot Wellington
2-0 mot Newcastle Jets
2-1 mot Melbourne Heart

Dock har man verkligen underpresterat på bortaplan, vilket är anledningen till varför man inte ligger högre upp i tabellen. En vinst och hela fyra förluster - där man gjort endast två mål framåt. Är ju tur att man inte spelar på bortaplan i denna match.

Brisbane toppar som sagt ligan, men jag tycker att de verkligen haft en hel del tur under säsongen. Allt som oftast har det blivit knappa vinster, vilket betyder tre poäng, men så kan det väl inte se ut hela säsongen? Och just senast kom det en rejäl smäll! 0-2 förlust på hemmaplan mot Newcastle Jets. Man är annars ett väldigt bra hemmalag. När det gäller bortaplan är laget klart svagare även om man i detta nu är ligans bästa bortalag. Men hur BRA är man egentligen när samtliga bortavinster har slutat med uddamålet. Och när man väl har stött på bättre motstånd i form av Melbourne Victory och Newcastle Jets har man åkt hem tomhänta.

Läget i Sydney är oerhört bra, även om det blev förlust senast - borta mot Wellington. Men det var inte så överraskande egentligen med tanke på lagets bortafacit. Men inte bara det - då saknade man flera viktiga spelare, däribland Del Piero.
Till denna match är både Del Piero och Emerton tillbaka och tillgängliga för spel. Mycket betydande för Sydney som lever mycket på Del Piero. Bara hans närvaro på plan förbättrar laget avsevärt.

Brisbane har också en ganska ljus skadelista med två långtidsskadade och backen North tillbaka i laget(startelvan direkt?). Men, men, men. Då har jag inte nämnt lagets bästa spelare, anfallaren, Berisha, som har skadat sig och missar tre veckors spel. Detta är ett OERHÖRT tungt avbräck. Det är Berisha som gör det där framme. Utan honom får man hoppas på att någon spelare går upp på en hörna och nickar bollen i nät, eller ett långskott från Franjic.

Hemmaplan med bl.a Del Piero tillbaka mot ett Brisbane som sett knackigt ut på sistone och nu dessutom utan Berisha, tror jag verkligen inte går till bortalaget. Här ska Sydney ha en ganska bra chans och den våghalsige kan spela raka ettan som i detta nu ger skyhöga 3.40. För den mer fege gäller 1X till godkända 1.75. Jag väljer att spela TUNGT på dubbelchans och har dessutom några andra intressanta spel för mindre pengar...

Brisbane Roar Under 1.5 mål @ 1.72
Sydney+Under 2.5 mål @ 7.00
Ranko Despotovic(Sydney FC) @ 3.25


Twitter @EdinMadrid

GOD JUL ALLESAMMANS! Tror inte att det är helt fel att bjuda på lite sena julklappspengar!

master - 24 December, 2013, 10:25

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
grandgoals36 - 2013-12-26 09:07:35

Raka ettan spelas till 3.40 :)

Pettson - 2013-12-26 06:15:46

ser ut att vara tillbaka: "We’ll make a decision tomorrow as to whether they will be available,” - farina

http://www.footballaustralia.com.au/sydneyfc/news-display/farina-confident-on-del-piero-and-emerton/81612

funderar på X eller 1/X - HT/FT, annars tyckler jag du är väldigt duktig på aussie-spelen och tackar för delad info/tankar :-)

vad tror du om sydney ht och X ft? troligt? :-)

pollyegott - 2013-12-26 00:25:29

Fin rek master, skall själv kolla lite man kan hända man ryggar :)