Förra reken satt fint efter att Knicks börjat riktigt starkt och gick till halvtidsvila med en marginal på 24 poäng. I tredje quartern tappade man sitt otroliga försprång och Magic kröp allt närmre men man lyckades till slut hålla emot och vann med 103-98.

Efter månadagens urladdning kan man tänka sig att spela på Knicks som visade vilket fantastiskt lag man faktiskt kan vara. Jag väljer dock att spela Thunder -9 då Thunder är ett fantastiskt lag med Kevin Durant i spetsen samtidigt som Knicks är väldigt ojämna. Det skulle inte förvåna mig ett dugg om man åkte på rejält med stryk idag. Det är lite synonymt för Knicks säsong. Lägg även till att NY Knicks kanske spelar utan sin viktigaste spelare, Carmelo Anthony. Utan Anthony har hans Knicks förlorat fyra raka matcher. Det är däremot redan klart att Knicks får klara sig utan sin poin gurad Raymon Felton då han i fjärde quartern skadade ljumsken.

Thunder som kommer ifrån en svidande förlust mot Toronto Raptors som bröt Thunders fina wining streak på nio matcher. Oklahoma Citys sköt 36.8 procent, vilket är det sämsta sen 2009 och man kommer till New York redo att ta sig in på vinnarspåret igen.

Som jag sa i min förra rek så är Knicks väldigt ojämna som kan spela en fantastisk basket en dag för att en annan spela långt under sin kapacitet. Precis så tror jag det blir ikväll. Man kommer inte komma upp i samma nivå som man stundtals gjorde mot Magic. Och är det något man kan lita på så är det att Thunder gör sitt jobb. Thunder ligger ständigt på samma höga nivå och har enbart förlorat fem matcher. Den sjätte kommer då inte heller mot Knicks.

Följ mig på Twitter för fler spel! @ABNBetting

Knicks (W9-L18) - Thunder (W22-L5)

Knicks hemma (W4-L10) - Thunder borta(W9-L4)

Snittpoäng = Knicks (95.0) - Thunder (105.7)

Snittmarginal = Knicks (-3) - Thunder (7.1)

FG% = Knicks (43.0) - Thunder (46.7)

FT% = Knicks (77.4) - Thunder (82.6)

3-PT% = Knicks (35.2) - Thunder (34.2)


EDITERAD 2013-12-25 13.09:17

This is the stats tab
This is the post tip