Speltips

Speltips Hull - Man Utd

Sport: Fotboll Spelstopp: 2013-12-26 13:45 Spela här

Speltips Hull - Man Utd
Land: England Liga: PL
Odds: 2.62 / 1.6 Speltips: Rooney målskytt
2013-12-26 13:45 Hull - Man Utd Rooney målskytt 2.62 / 1.6 Polsater

Två spel i matchen Hull - Man Utd:
1) Rak 2, 1.57 på WH
2) Rooney som målskytt, 2.62 på bet365 .

Om vi börjar med raka tvåan så kanske många tycker det är vansinne att backa årets United på bortaplan till det oddset. Men jag gör det ändå, tror väldigt starkt på dem här:

Efter dubbla förluster mot Everton & Newcastle har United fyra raka segrar. På dessa fyra matcher har man släppt in blott ett mål (betydelselöst tröstmål för West Ham senast). Formen är med andra ord i antågande. Trots att säsongen hittills är en besvikelse har spelet på bortaplan varit bra för United. Förluster mot City och Pool är inte mycket att säga om, liksom krysset borta mot Spurs. Att man tappade in 2-2 i slutet mot Cardiff var en missräkning, men den matchen förtjänade man att vinna. Kanske är det så att den här upplagan av United just nu trivs bäst när de slipper oket av en förväntansfull, krävande hemmapublik? Med tanke på Hulls, i mitt tycke, klena offensiv så ser jag Unitednollan som trolig här, så att United vinner & håller nollan kan vara en idé till 2.50 på bet365 .

United har en del problem i laget:
Rvp, Carrick, Nani, Fellaini är bekräftat out. Welbeck och Vidic är frågetecken. Tänkbar elva:

De Gea
Rafael, Smalling, Evans, Evra
Valencia, Cleverly, Jones, Januzaj
Rooney
Chicharito/Welbeck

Lite stats:
United har vunnit osannolika 16 av de senaste 17 matcherna man spelat på Boxing day.
United har sju raka segrar mot Hull i alla tävlingar.
United har 5-4-0 på sina senaste nio bortamatcher i alla tävlingar.

Hull har gjort det bra och ligger för tillfället tolva i tabellen. Det man framför allt gjort är att man vunnit rätt matcher och det har man gjort på hemmaplan. Hemmasegrar mot West Ham, Norwich och Sunderland är den typen av matcher man ska vinna. Segern mot Pool var en bonusseger av den typen som de flesta bottenlag har någon match per säsong. Liverpool var dock fullkomligt odugliga i den matchen. Har gjort bara 14 mål, vilket är i paritet med de sämsta lagen i ligan. inte så konstigt då jag tycker offensiven är klart bristfällig. Hull har också visst strul:

Robbie Brady (13/3), en av lagets bästa spelare i år, missar matchen.
Det gör även Stephen Quinn (6/0) och Sone Aluko (8/1).
Tänkbar elva:

McGregor
Chester, Bruce, Davies
Elmohamady, Huddlestone, Livermore, Meyler, Figueroa
Graham, Sagbo

Tycker den här elvan känns uddlös. Sagbo är väl en okej targetspelare, men två mål är inget som skrämmer direkt. Livermore är väl också en okej spelare, men tvivlar på att han kommer vara tongivande i ett topp sju-lag någon gång framöver. Vad som dessutom får mig att tro på United ännu mer är att Hull två dagar senare tar emot Fulham. Är det någon match man ska lägga allt krut på att vinna av dessa, som alltså kommer inom 48 timmar, är det ju Fulhammatchen. Det är just den typen av matcher Hull har varit duktiga på att gneta till sig poäng i och det ska man ju fortsätta med. Tror även Steve Bruce och truppen är inställda på det, så därmed kommer Unitedmatchen olägligt. Visst, får man ledningen och vind i seglen kan det gå vägen, men maler United på och tar ledningen kan jag tänka mig att Hull blickar framåt.

Hull har som sagt ett okej hemmafacit och har bara släppt in 3 mål på hemmaplan. Men sju av de åtta lag som gästat har också varit lag på undre halvan, så de tuffa testen är yet to come.

Rooney så.
Mållös sedan Spursmatchen i början av december, men ligger lik förbannat bakom väldigt mycket i Uniteds offensiv och tycker formen är bra på honom. Med RVP borta är det förmodligen Rooney som kliver fram och tar straffarna. På de två senaste mötena med Hull har Rooney gjort fem mål. Det ärl ite så att det är Rooney som ska göra det för United, ännu mer så om Welbeck missar matchen. Visst, han har tagit på sig rollen som framspelare på sistone, men det är dags för ett mål snart. Med Valencia och Januzaj i bra form på kanterna är det bra läge att bli serverad. Med sina 8 mål i ligan är han Utds bäste målskytt. Wayne Rooney (149 goals for Man Utd) is one goal away from becoming only the second player in Premier League history to reach the 150 goal mark for a single Premier League club (Thierry Henry – 175 for Arsenal). Trots Welbecks målform och oavsett om han kommer till start eller ej, för mig är Rooney troligaste Unitedmålskytten i den här matchen, det är helt enkelt dags.


@nokkan21


EDITERAD 2013-12-25 14.27:45

Polsater - 25 December, 2013, 14:27

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Mackan12 - 2013-12-25 19:09:29

Som vanligt bra Rekat Polsäter. Rygg på Rooney!