Speltips

Speltips Spartak - Magnitogorsk

Sport: Ishockey Spelstopp: 2013-12-25 16:30 Spela här

Speltips Spartak - Magnitogorsk
Land: Ryssland Liga: KHL
Odds: 4.25 Speltips: X
2013-12-25 16:30 Spartak - Magnitogorsk X 4.25 Aston

Äh va katten, vi drar till med en statistik rek så här på årets sämsta bettingdag då utbudet är lika magert som en fetfri julskinka.

Spartak Moskva på en 16e plats tar emot Metallurg Magnitogorsk som innehar 5e platsen i KHL. Nu ska man ha i åtanke att lagen redan spelat 36 omgångar så bara för att gästerna är många platser högre upp i ligan är det inte lika med stor klasskillnad.

Spartak spelar rätt snålt och når sällan upp till över 5.5 mål i sina matcher. På de sju senaste har man två till övertid och resterande fem har slutat med antingen vinst eller förlust med ett mål. De två senaste har man 1-2 i mot bra motstånd. Vad det verkar så är det bara Sorokin som är skadad i laget.

Metallurg har fin form med fyra raka segrar dock har det inte varit bekymmersamma. Två har kommit efter övertid och de två senaste har man vunnit med 2-0 resp 1-0.
Innan dessa fyra torskade man två efter övertid. Så som ni ser så är även Metallurg ett lag som inte gärna krossar motståndarna i sina matcher.

När lagen möttes i Magnitogorsk så blev det 3-2 efter en stark Spartakforcering som inte räckte ända fram den gången.

Har tidigare varit hyfsat jämna matcher lagen mellan när de möts i Moskva, undantaget förra säsongen då det blev hela 7-2 till Metallurg.

Som sagt detta är mer en statistikrek med låg insats då utbudet är som det är denna juldag.

Lycka till vid rygg

Aston - 25 December, 2013, 14:27

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!