Speltips

Speltips Norwich-Fulham

Sport: Fotboll Spelstopp: 2013-12-26 16:00 Spela här

Speltips Norwich-Fulham
Land: England Liga: Premier League
Odds: 1.91 Speltips: Ö 2.5
2013-12-26 16:00 Norwich-Fulham Ö 2.5 1.91 RalleArvid

Tillbaka i England igen efter den snabbaste av visitar hemma i underbara Sverige. Hem sent, kvällen den 23:e och tillbaka nu till annandagen, stressigt, men vad kan man göra, det är ju den mest klassiska av alla dagar som finns inom idrottsvärlden, boxing day, full omgång i Premier Leauge och London-derby för West Ham på Upton Park.

Ja, det gick ju alldeles utmärkt senast jag rekade PL-fotboll, inte bara resultatmässigt I Arsenal-Chelsea utan reken och analysen var 100% spot on från början till slut, med självförtroende högre än en West Ham-anfallare vid namn Maiga (om det nu säger något) känner jag mig även väldigt optimistisk inför vad jag nu hittat även här.

Jag har rekat negativt för Norwichs del två gånger nu på sistone och båda gångerna har det varit motivation nog för dem att bevisa mig fel. Så jag passar på att hitta en rek som gör det möjligt både för mig att ha rätt och för dem att plocka poäng. Trots att Norwich inte är det mest målglada laget snittar de ändå 2.6 mål i samtliga sina matcher och nu möter man Fulham som snittar hela 3.0 mål per match.

I 9 av Fulhams senaste 10 matcher har det blivit över 2.5 mål och vi hittar 15 mål i de 5 senaste matcherna lagen emellan, ett snitt på 3.0 per match . I 3 av de 5 senaste mötena har det slutit med över 2.5 mål lagen emellan och trots att det blev mållöst senaste kan vi tryggt luta oss emot att Fulham har gjort hela 27 mål på de 12 senaste mötena lagen emellan, och då är det Fulham som går in som underdogs i detta möte, framförallt med tanke på sin svajjiga defensiv så ja, vi kan nog vara säkra på att det kommer att svänga ordentligt.

En väldigt stor faktor för detta spel anser jag dessutom det faktum att Ricky van Wolfswinkel äntligen är tillbaka för Norwich, deras utan tvekan bästa anfallare som man saknat så oerhört mycket och som kommer att plocka manga poäng för Norwich om han var vara frisk. Detta fenomen blir även ännu, ännu större eftersom att Fulham har skadefrånvaro på sina två viktigaste försvarare i Brede Hangeland och Philippe Senderos.

Två lag som är totalt oanständiga i allt vad defensivt arbete heter men som har både god form på vissa offensiva spelare samt även har offensiva nyckelspelare tillbaka och defensiva nyckelspelare borta. Ett hemmalag som är i den bättre formen och ett bortalag som har det modernt historiska övertaget. Mycket som talar för över 2.5 alltså men framförallt är det här min magkänsla som talar för att spelet sitter, visst, en hel del uppbackad av statistik och historik och andra förutsättningar, men det som är härligt av att hitta spel som man känner väldigt mycket för som inte är helt förankrat i gemene mans tankegång är att man kan få fina odds för de spel man hittat.

Som till exempel 1.91x för över 2.5 hos Pinnacle tycker jag är Boxing days, denna magiska fotbollsdags, bästa spel.

Lycka till lads!
Twitter: @RalleArvid

RalleArvid - 25 December, 2013, 21:21

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
alexhhh - 2013-12-26 15:04:12

Tack! Denna hakar jag på! Samt Norwich Ö 1.5.

Jolinho - 2013-12-26 00:04:20

Dock vill jag tacka dig för tidigare rekar, gillar dina :)

Jolinho - 2013-12-26 00:02:24

Tror inte alls på detta, var länge inne på att reka Under 2.5. Värdet ligger i under, Norwich gör inte mycket mål och Fulham har gått mållösa många bortamatcher på slutet. Fulham lär ju ha inriktat sig på att få igång försvarsspelet och jag tror inte de kommer öppna så offensivt imorgon, de har inte mycket framåt heller. Nej, jag ser värde i under.