bet365 livestreamar alla NBA-matcher på webben, i surfplattor och i mobilen.

Gårdagens match var bitter, men samtidigt får man väl säga att man hade en del tur att få det till push.
Nåja, nattens omgång innehåller många bra spel.

Detroit Pistons (14-16) åker till Amway Center för att möta Orlando Magic (8-20) och här finner jag ett enormt spelvärde. Pistons börjar verkligen spela bra basket och imponerade när man senast vann över Cavaliers med 115-92 i en match där Josh Smith ledde Pistons med 25pts och point guarden Brandon Jennings hjälpte bra med 13 assister i en ensidig match. Pistons känner sig nog självsäkra inför nattens match i Amway Center, med tanke på att Magic har förlorat fem raka och åtta av nio spelade matcher på hemmaplan. Orlando lyckades nästan bryta trenden i en comeback mot Knicks men slutade i underläge då Knicks vann med 103-98.

Det blir svårt för Orlando, som knappt verkar ha något defense, att hålla Drummond, Jennings och Smith i schack då Orlando har förlorat alla 17 matcher där man har tillåtit mer än 97 pts bakåt. I sina 8 spelade bortamatcher har Pistons snittat 105.25 pts och gjort över 101 pts i sju av dem. Jag blev ändå imponerad av hur Magic nästan lyckades vända matchen mot Knicks och det ska läggas till att Afflalo och Big Baby har varit imponerande men Magics unga lag har väldiga problem med hemmaplan.

Linan ligger på 3.5 och det är alldeles för lågt enligt mig med tanke på Pistons senaste match mot Cavs, pistons bortarecord och Magics usla hemmaform. Även om man nästan vände mot Knicks så spelade dem utan Melo och det är ett sjukt tungt avbräck för dem. En passande lina vore i min åsikt 6.5 eller liknande. Jag tror på en 8-11 pt win för Pistons och att man försöker kriga för ett winning record. Således spelar jag Pistons -3.5 till 1.90 på bet365 .

Nattens omgång innehåller som sagt många bra spel, så följ mig på twitter för fler spel! @ABNBetting

This is the stats tab
This is the post tip