Speltips Calgary Flames - Edmonton Oilers

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2013-12-28 03:00
Land: USA
Liga: NHL
Odds: 2.10
Tips: 2ML
Juluppehållet är över för denna gången i USA. Jag väljer att kolla mot Alberta Calgary och matchen mellan Flames - OilersFlames (14-17-6) sista 10 matcherna Calgary 4-4-2

Oilers (12-24-3) sista 10 matcherna Edmonton 3-6-1


Detta är en match som ALLTID har stor prägel i Canada och framförallt i Provincen Alberta. Det skiljer cirkus 30 mil från dessa rivaler.

Denna matchen ser jag som en 50/50 alla dagar i veckan. Dessa 2 lag är bland dom sämsta för tillfället i USA och har varit det under en lång tid. Dock ser jag Oilers som ett bättre lag overall. Ska sägas att Flames har på sina senaste 5 matcher fått med sig 1 vinst bara, dock ska det tilläggas att man har mött på borta is, NYR,Pens,Bruins och Wings innan man kunde precis innan uppehållet slå Louis hemma i en OT vinst. i den matchen tyckte jag blues gav bort segern men men. Till dagens match saknas Russell,Jones,Glencorss och Weidman och frågetecken för Stajan som är D2D.

Oilers ligger på en 29onde plats i hela NHL dvs näst sist. Man är precis som dom andra säsongerna duktigt besvikna när man har spelare i laget som RNH,Hall,Eberle,Perron med fler. Man signade inför säsongen en riktig grabb som växte upp i Edmonton men som aldrig fick spela där A.Ference och man gav honom "C:et" direkt. Inför säsongen trodde jag en del på Oilers, inte precis att dom skulle springa igenom säsongen och ta sig till slutspel utan mest av att deras stjärnor som har varit Rookies hade fått komma igång och börjat känna sig hemma i NHL. Jag tror en del på Oilers till dagens match. Med deras speed och en bra fight av D så tror jag dom ska kunna rå på Flames.

Dom senaste 8 mötena har det blivit 5-2-1 till Oilers fördel och senaste 4 matcherna i Mäktiga Saddledome hade dom vunnit 3 av 4. Sätter dom fart direkt Oilers tror jag dom ska kunna ta hem denna matchen som är otroligt viktig i Alberta och städerna. Kan bli en hel del mål.

Dubnyk och Berra står i respektive kasse i natt.

Mitt spel: Oilers spelas ML till 2.10@Betsafe 3/5 Units.
Spela på Calgary Flames - Edmonton Oilers hos Betsafe
Spela nu
Johannn - 27 December 2013 - 19:01
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: