Speltips

Speltips FBC Uppsala v Djurgårdens IBF

Sport: Innebandy Spelstopp: 2013-12-28 14:00 Spela här

Speltips FBC Uppsala v Djurgårdens IBF
Land: Sverige Liga: Superligan Damer
Odds: 1,75 Speltips: 2 (-4,5)
2013-12-28 14:00 FBC Uppsala v Djurgårdens IBF 2 (-4,5) 1,75 IB.

Är mitt uppe i Storvretacupen så smiter in här med en kort rek efter att ha fått väldigt bra insideinfo angående matchen mellan FBC Uppsala v Djurgårdens IBF.

FBC Uppsala ligger tokjumbo med endast 3p. Läcker väldigt mycket bakåt. Nästa omgång har man årets, alltså säsongens VIKTIGASTE match mot Sala Silverstaden. Poängtapp där och Superligan är borta. Man ser såklart ingen möjlighet att ta Djurgården och väljer därför att röra om lite.

Förstamålvakten, som är totalt överlägset bäst i laget sitter på läktaren idag. I hösten möte blev det 8-2, men då storspelade Gräll i kassen. Reservmålvakten är långt ifrån hennes klass.
Matilda Andersson från U19-landslaget är skadad fortfarande. tungt avbräck givetvis.
När vi snackar avbräck så slår väl kommande högst. Wiki, lagets poängdrottning är sliten och står över idag. Givetvis försvinner väldigt mycket framåt medan de blir väldigt ihåligt bakåt.

Att Djurgården ska fixa en vinst på 5 mål eller fler ser jag som troligt. Matchen vinner man 10/10 med dagens förutsättningar. I dessa fall ska man vinna minst 7 matcher med 5 måls maginal.

Djurgården har vad jag kan se endast Gustafsson borta (om vi kollar på poängproduktionen). Åker ner med en liten trupp med det är klasspelare som är på banan i 60 min. Maxinsats på (-4,5)!

IB. - 28 December, 2013, 12:30

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!