MAXSPEL: Newton Flest 180´s till 1.61, 10/10 Units, bet365 , Spelstopp 20.15

Newton är i en otrolig form. Samma sak gäller Wright. Men när det gäller 180´s är det andra förhållanden som gäller efter att Wright valt att byta pilar under turneringen.

180 gör man genom att göra följande: Trippel 20+Trippel 20+Trippel 20= 180!!

Newton är alltid väldigt bra på 180´s. Hans pilar är tunna och han har alltid träffat väldigt många 180´s i matcherna. Idag lär inte bli något undantag. Igår gjorde Newton bara 6 st. Men han behövde inte göra fler då Thornton som han mötte underpresterade något oerhört. Vilket gjorde att matchen blev väldigt kort vilket såklart Newton inte klagade på. Idag lär Newton hitta fler pilar i trippel 20 på det kommer bli betydligt svårare idag för Newton.

Han ställs han nämligen mot Wright som gjorde något väldigt konstigt i andra matchen i VM. Han bytte dartpilar. Igår gav det resultat.Med ett helt otroligt average. Han vann en tight match mot Smith med 4-3. Han gjorde hela 7 st 180´s. Vilket är mycket imponerande med tanke på att hans nya pilar är större än de han hade innan. Alltså finns det mindre plats för den tredje pilen om han har suttit 2 st i trippel 20. Med det nya pilarna så gör alltså Wright färre 180´s än vad han gjorde förr.
Jag tror Wright kommer att lyckas med att göra 7 st även idag kanske.
Men att Newton kommer att vara bättre på att träffa 180´s idag. Han kanske gör 10 st? Jag tror iallafall stenhårt på att Newton kommer att lyckas med fler 180´s än Wright i kvällens kvartsfinal.

Först till 5 sets gäller i kvartsfinalen.

Twitter@iffiff1

This is the stats tab
This is the post tip