Speltips Tamba Bay Lightning - New York Rangers

Sport: Ishockey
Spelstopp: 2013-12-30 01:00
Land: USA
Liga: NHL
Odds: 2,10
Tips: ML Rangers
Hello!

Inatt så är det igen en massa matcher och det är som sagt svårt att hitta sina guldkort när det är så mycket att välja och vraka emellan. Men jag tycker mig finna intresse hos Rangers borta mot Lightning.

Hemmalaget Tamba Bay spelade inatt hemma mot Montreal där laget föll med 2-1 efter straffar och därmed var segerraden på 5 raka matcher bruten.
Laget har på sina 10 senaste matcher 6 segrar, 1 förlust och 3 förluster via övertid/straffar. Många trodde att när lagets stora stjärna Steven Stamkos skadade sig i november att det skulle bli lagets fall och att laget skulle dala neråt i tabellen. Men det ville sig icke Tamba som befinner sig på en 3:e plats i Eastern Conference och på en 2:a i Atlantic Division, 4 poäng efter Boston.
Laget trivs på hemmarinken Tampa Bay Times Forum där laget ligger på en 3:e plats i hemmatabellen med 30 poäng på 19 matcher. Lagets statistik är 14 segrar, varav 3 på övertid/straffar och 5 förluster varav 2 på övertid/straffar.
Det är till största delen defensiven som gör att laget är så bra hemma då Lightning bara släppt in 41 mål på hemmais och gjort framåt 64.
På de 5 senaste hemmamatcherna så har det osannolikt nog slutat med 4 kryss och det har blivit 2 segrar och 2 förluster efter övertid/straffar. Sen har Lightning 1 seger på ordinarie tid av dom 5.
Saknas till nattens möte:
E. Brewer (spelar ev inatt)
S. Salo (spelar ev inatt)
R. Malone
S. Stamkos
B. Lee
K. Aulie
M. Ohlund

Rangers, föll senast med 3-2 borta mot Washington efter att Washington nätat 3-2 med mindre än 6 minuter kvar av matchen. Ett skott som det diskuteras hejvilt om att Talbot bör ha tagit. Lundqvist har varit petad i 3 matcher och känslan är nog att han kommer få stå ikväll efter Talbot's "tabbe" senast.
De 10 senaste matcherna för Rangers är annars inte vidare rolig läsning. Laget har 3 segrar, 5 förluster och 2 förluster efter övertid/straffar. Notera att 9 av dessa 10 matcher var på hemmaplan.
I tabellen så har laget fortfarande häng på slutspelsplatserna och befinner sig på en 12.e plats i Eastern Conference och på en 6:e i Metropolitan Division men med endast 2 poäng upp till slutspelsplatsen där rivalerna New Jersey Devils ligger.
Det verkar som det är på bortaplan Rangers vill spela iår då laget inte får till spelet på hemmaisen och på sina 19 bortamatcher så har laget tagit 20 poäng och ligger 6:a i bortatabellen med en statistik på 10 segrar, varav 1 på övertid/straffar och 9 förluster.
Lagets målskillnad är ju inte så imponerande om vi tittar till att laget har fler segrar än förluster då målskillnaden är 40-53.
På sina 5 senaste bortamatcher så har det blivit förlust i varann. Senast laget vann på bortais så var det mot jumbon Buffalo. Då vann Rangers med 3-1.
Saknas inatt:
A. Stralman (spelar ev inatt)
M. Staal
R. Callahan

Historia:
Det har gått en match lagen emellan under säsongen och även då hade Tamba Bay hemmaplan. Segersiffrorna slutade med 5-0 till Lightning, Rangers vann skotten med 37-25 så resultatet visar inte riktigt hur matchen var.
Annars så har lagens 10 senaste möten slutat med 5 segrar för Lightning och 5 för Rangers. 4 av dessa matcher har gått till övertid och straffar.
När Lightning har varit hemmalag i deras 5 senaste möten så har Tamba Bay vunnit 3 av dom, varav 2 på övertid/straffar och Rangers 2 segrar har kommit på ordinarie tid.

Kommentar:
Topplaget Lightning mot slutspelsjagande Rangers och jag väljer att spela på Rangers. För att Rangers ser bättre och bättre ut och var värda ett bättre öde senast mot Washington. Sen så trivs laget bättre på bortais och fortsätter nu sin lilla roadtrip och troligen så lär Lunkan starta inatt och han bör vara revanschsugen och får han till sitt spel inatt då vinner Rangers.
Lightning saknar viktiga kuggar i laget och gick en hård match inatt mot Canadiens.
Lagen brukar spela jämna och tuffa matcher så får Rangers medstuds i en match (vilket händer sällan) så har dom bra slagläge.
Nej med 2,10 på Rangers som segrare inklusive övertid och straffar på Unibet så testar jag.

Startande målvakter:
Lightning: Anders Lindbäck Matcher: 11 Impm: 3,01 Räddningsprocent: 88,9
Rangers: Henrik Lundqvist Matcher: 28 Impm: 2,77 Räddningsprocent: 90,5

EDITERAD 2013-12-29 21.25:52
Spela på Tamba Bay Lightning - New York Rangers hos Unibet
Spela nu
Haze91 - 29 December 2013 - 21:25
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Eisenbeever - 2013-12-29 21:25

2.10 borta är på tok gör lågt för Rangers-spel. Såg deras matcher innan juluppehållet och Rangers var så uddlösa och genomusla att jag inte ens hade spelat dem till 3x pengarna här.

Fast NHL är NHL och alla slår alla.

DJURET - 2013-12-29 12:05

Sen hoppas jag att folk som såg utvecklingen med boston igår, där chara meddeledas ej startande 30min före matchstart att låta bli att spela nhl alldeles för tidigt det är ren idioti.

Ocj Tampa som har 14-3-2 hemma blir inte lätta o tas med, bolts är grymma hemma.

Men ojoj vad jag hoppas Henke får göra en bra match iallaf. Lider att se hans prestationer.

DJURET - 2013-12-29 11:55

Henke är redan Confirmed!

Rangers är sååååå jävla genomusla för tillfället att jag personligen inte skulle ge dom npgra pengar än, dock hoppas jag innerligt att det vänder snart. Varför inte inatt.

Lycka till!

Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: