Speltips Nashville Predators - Detroit Red Wings

Sport: Ishockey
Spelstopp: 2013-12-31 02:00
Land: USA
Liga: NHL
Odds: 2.55
Tips: 2
Tja.

Wings Gästar Countrymusikens hjärta där blandannat Grand Ole Opry, bara en sån sak:).

På Onsdag spelas förmodligen den största matchen denna säsongen mellan Wings - Leafs på Michigan Stadium 110K på läktarn kommer där vara. Wings kommer att vilja komma till matchen med ett bra facit på sina återstående matcher. Man börjar även få tillbaka en del spelare.

Nash Hemma 9-8-3

Nashville har under åren varit riktigt bra hemma i Bridgestone Arena, En riktigt maffig arena (har varit där). Detta året har dom inte varit som föregående år och en anledning till det är att Rinne(målisen) är skadad och har "bara" spelat 9 matcher. Preds är ett lag som kommer att slåss väldigt hårt för att nå slutspel. Preds lyckades slå Kings där man gjorde det avgörande målet 3-2 med 27 sekunder kvar av sista perioden. Man avslutade därmed en losingstreak på 5 matcher. Kan säga att Preds inte är samma lag som förra säsongen där D har plågats enormt av att Rinne är skadad. Man släpper in billiga mål och inte nog med det så är försvaret ganska uddlöst, Känns som att D inte litar alls på Hutton/Mazanec. Till dagens match saknas bara Rinne.

Wings borta 12-3-3

Som ni ser är Wings ett av dom bästa lagen i NHL på bortais vilket man kan tycka vara konstigt då man alltid har sett Wings som ett enormt starkt lag hemma i Michigan och Joe Louis. Denna säsongen har wings varit riktigt dåliga i många matcher och man har sagt för sig själv att aldrig att man lirar dom igen. Dom har haft en hel del skador på viktiga pjäser som börjar sakta men säkert komma tillbaka. Mot Panthers fick man tillbaka Zäta som jag personligen ser som den viktigaste spelaren i sitt lag tillsammans med Pav. Till dagens match kommer Helm och även Howard tillbaka och båda komma vara på isen inatt. Gustavsson är skadad och står inte. Howard kan inte se sig längre som den första och "KLARA" målvakten då Monstret har gjort det enormt bra medans Howard har varit borta/fått chansen. Därav ser jag inga problem med att Howard har varit borta(endast 3 veckor och har tränat på bra senaste veckan). Till dagens match saknas Franzen,Weiss och Eriksson.

Wings har vunnit 3 av 4 senaste mötena mot Preds. Med Zäta tillbaka tror jag Wings tar en seger inatt, en viktigt sådan.

Wings spelas 3/5 Units.
Spela på Nashville Predators - Detroit Red Wings hos Unibet
Spela nu
Johannn - 30 December 2013 - 20:52
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Mrmakrill - 2013-12-31 00:22

Taget!

Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: