Speltips Matosevic - Querrey

Sport: Tennis
Spelstopp: 2014-01-01 02:00
Land: Australien
Liga: ATP Brisbane
Odds: 1,70
Speltips: Querrey
Spela på Speltips Matosevic - Querrey
Börja spela här
Spela på Querrey
Klipper till med en nyårskaramell som är på drift. Sam Querrey gjorde ett riktigt uselt år 2012, eller åtminstone mycket sämre än förväntat. Han fick mycket sällan till det men nu har han gått ut med att han plågades av hjärnspöken p.g.a ett uppbrott med flickvännen. Någon som skulle gjort att han helt enkelt mådde dåligt.

Nu såg jag inte amerikanens öppningsmatch men enligt amerikanska tennisjournalisten var Big Sam mycket bra och vevade en ett gäng fina backhands. Ett slag som i vanliga fall kanske inte är hans styrka.

Underlaget sägs också vara mycket snabbt i Brisbane och det hela Australien-resan sägs bli den snabbaste på ett decennium. Vilket naturligtvis ska gynna Sam som har en enorm power i slagen.

Ni som hängt med ett tag vet att jag inte har mycket till övers för Matosevic. Nu spelar han visserligen på hemmaplan och har en märklig förmåga att, trots en medioker serve, plocka med sig egna servegem.

Sam Querrey förlorade blott fyra poäng i egen serve mot Tursunov i öppningsrundan. I andra set gick han dessutom ren på förstaserven. Ett mycket starkt besked inför mötet med Matosevic som själv släppte till fyra break i första omgången.

Querrey är dalande men går att knipa till 1,70 hos bwin. Jag skulle nog inte ha något emot att sätta dit ett mindre hcp på amerikanen heller, vi vet att Matosevic har en benägenhet att tanka set som han inleder dåligt.
Spela på Matosevic - Querrey hos Bwin
Poldan - 30 December 2013 - 23:55
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: