Speltips

Speltips Sunderland- Aston Villa

Sport: Fotboll Spelstopp: 2014-01-01 16:00 Spela här

Speltips Sunderland- Aston Villa
Land: England Liga: Premier League
Odds: 2.20 Speltips: 1
2014-01-01 16:00 Sunderland- Aston Villa 1 2.20 RalleArvid

Hoppas att ni haft en fin jul och ett trevligt nyårsfirande! Nu tar vi sats mot ett 2014 som kommer bli det mest spännande någonsin vad gäller Premier League-fotboll.

Sunderland har repat mod under Poyet och trots att inte resultaten har varit så positiva som de kanske borde varit så har man nu inte förlorat på fem matcher hemma och borta. Dessutom har man faktiskt 6 segrar på sina 12 senaste hemmamatcher.

Nu möter man Aston Villa som är den absolut största besvikelsen denna säsong, 2 raka förluster på bortaplan mot så pass dåliga lag som Fulham och Stoke och 5 raka utan seger varav fyra förluster på rad (som borde varit 5 raka förluster) innan man lyckades mycket turligt få ett kryss senast mot Swansea trots att man var totalt utspelade.

Aston Villa har sämst form i hela ligan medan Sunderland ligger i mitten av tabellen i den statistiken. Aston Villa har dessutom näst sämst bollinnehav i hela Premier League med bara 42% och det är just det som är lagets problem, något som kommer bli ett än större problem nu när man möter ett toktaggat Sunderland som på hemmaplan sätter en oerhörd press och som framförallt är oerhört starka fysiskt och vad gäller uthållighet.

Hemma har Sunderland besegrat lag som Newcastle, Chelsea, Southampton och Manchester City denna säsong och jag kan inte se varför man skulle ha mindre chanser att besegra seriens sämsta lag för tillfället, I synnerhet inte när formkurvorna alltså är diametralt motsatta till Sunderlands fördel och i synnerhet inte när skadelägena och avstägningslägena är som följer:

Sunderland saknar Kieren Westwood och Carlos Cuellar pga skada men detta är ingenting gentemot den skadelista som Lambert riskerar att vara utan. Christian Benteke och Ron Vlaar, båda otroligt viktiga för Villa är båda högst sannolikt borta medan man garanterat kommer vara utan Ciaran Clark, Chris Herd, Joe Bennett, Charles N'Zogbia och Jores Okore.

Potentiella elvor:

Sunderland: Mannone; Bardsley, Roberge, Diakite, Dossena; Giaccherini, Larsson, Colback, Ki, Borini; Fletcher

Aston Villa: Guzan; Lowton, Vlaar, Baker, Luna; Bacuna, Westwood, Delph; Albrighton, Benteke, Agbonlahor

Sunderland tar det här va? Ja, det är i alla fall väldigt värt att satsa lite nyårsslantar på det eftersom vi erbjuds hela 2.20 för det hos Paddypower.

Lycka tills lads och gott nytt år!
Twitter: @RalleArvid

RalleArvid - 31 December, 2013, 17:39

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Frostline - 2014-01-01 13:09:02

Detta är ju pga. tabelläge med mera en väldigt laddad match.

Det är även en match mellan det lag som fått flest röda kort i ligan (Sunderland)
Och det lag med flest gula (Aston villa)

Så kortspelen kan vara en idé att kolla in också :)

Mackan12 - 2014-01-01 13:05:05

Bra rek!
Rygg. Vill passa på att tacka för 13. Ryggat många bra rekar.

lelleth46 - 2013-12-31 18:21:45

Som Sunderlandfan tycker jag att du denna gång är för optimistisk för vår räkning! Visserligen har vi ,som du säger, en bra statistik mot de bättre lagen. Men vi har ju förlorat mot Fulham och Tottenham och spelat 0-0 mot Norwich. Att förlora mot Tottenham kan man kanske överse med men de båda andra lagen borde vi ha vunnit mot. De "sämre" lagen kommer till SOL med ett defensivt tänk och vi har inte kapaciteten att luckra försvaren. I och med att vi har de "sämre" lagen på hemmaplan blir det avgörande för vår överlevnad. Beträffande laguppställningen är din gissning lika god som någon annans, det går inte att förutsäga någon laguppställning med det tajta spelprogram vi har nu. Jag hoppas att John O´Shea kommer tillbaka istället för Diakete, det är en förstärkning. Hoppas givetvis att vi vinner, men jag tippar lite fegt att det blir oavgjort.