Speltips

Speltips PSG - Real Madrid

Sport: Fotboll Spelstopp: 2014-01-02 15:30 Spela här

Speltips PSG - Real Madrid
Land: Qatar Liga: Träningsmatch
Odds: 2.40 Speltips: PSG Ö1,5 mål
2014-01-02 15:30 PSG - Real Madrid PSG Ö1,5 mål 2.40 Polsater

Träningsmatch i Qatar mellan PSG och Real Madrid. Jag spelar PSG ö1,5 mål.

Lite lurigt att spela på träningsmatcher då det är svårt att veta vad lagen kommer med för inställning. Men jag tror PSG har goda möjligheter att få ett resultat här.

Trupper:

Goalkeepers: Tomas Mejias, Diego Lopez, Jesus Fernandez
Defenders: Pepe, Ramos, Marcelo, Carvajal, Arbeloa, Nacho, Casado, Llorente
Midfielders: Xabi Alonso, Casemiro, Modric, Di Maria, Isco, Illarra, Jose Rodriguez, Jaime
Forwards: Cristiano Ronaldo, Benzema, Jese, Morata

Det som sticker ut är att Bale och Casillas saknas. Khedira skadad sedan tidigare, liksom Coentrao.


Goalkeepers: Douchez, Maignan, Sirigu, Diaw
Defenders: Thiago Silva, Marquinhos, Camara, Alex, Maxwell, Digne, van der Wiel, Jallet, Arrondel, Atlan
Midfielders: Menez, Thiago Motta, Matuidi, Verratti, Rabiot, Pastore, Lucas, Coman
Forwards: Cavani, Ibrahimovic, Lavezzi, Ongenda

Matchen spelas alltså i Qatar och är en del av övergångssumman för Ancelotti. Intressant är att PSG befinner sig i Qatar för ett träningsläget och alltså har hunnit vänja sig vid klimat och temperatur. Real Madrid åkte till Qatar på nyårsdagen och kommer snabbt ta sig hem för att förbereda sig för ligamatch på måndagen. PSG spelar inte tävlingsmatch förrän nästa fredag. HAr träningsmatch mot Brest på söndagen, men det lär satsas mer på den här matchen. Fördel PSG när det gäller att förbereda sig och ha möjlighet att satsa fullt ut på matchen alltså.

Lägg till det faktum att Real släpper in rätt mycket mål. Sista ligamatchen mot Valencia släppte man in 2. Osasuna, Vallecano, Levante, Villareal gjorde också 2 mål på Real, liksom Juve i CL. Sevilla gjorde 3.

PSG öser in mål i ligan. Gör ju sällan mindre än två mål per match där, oavsett om motståndet där inte går att jämföra med Real såklart. Gjort 44 mål på 19 matcher där. Klarade ö1,5 i 4 av 6 CL-gruppmatcher i år, då var ändå Benficamatchen (enabrt 1 mål) betydelselös. Förra året klarade man bland annat ö1,5 mål hemma mot Barca, borta mot Valencia och hemma mot Porto. Så att man kan göra mål mot bra lag visade man redan i fjol, och de flesta är ju överens om att PSG är bättre i år.

Lägg till att PSG i de här sammanhangen, mot de här lagen, är lite av underodgen, utmanaren, uppstickaren. Vill ju såklart plocka en skalp och visa att man hör hemma bland de yttersta toppklubbarna i Europa. På så vis tror jag matchen betyder mer för PSGs spelare än för Real Madrids.

Ytterlgiare en faktor är att det är träningsamatch. Känns som att det här är en jippomatch där de rika araberna på läktaren förväntar sig lite show. Inte lika mycket på spel som i en tävlingsmatch och kanske lite öppnare spel än vanligt?

Ska Zlatan få en minirevansch på C-Ron? Lets hope. Och hoppas jag inte är ute och cyklar här.

@nokkan21

Polsater - 01 Januari, 2014, 19:00

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
samzter - 2014-01-02 07:50:42

Nja, blev väl 1-0 i somras? Den matchen bjöd knappt på målchanser. Ny match iofs och allt kan hända, köper nog denna rek iaf faktiskt. Rygg!