Speltips

Speltips Brands - Monfils

Sport: Tennis Spelstopp: 2014-01-02 18:00 Spela här

Speltips Brands - Monfils
Land: Qatar Liga: ATP Doha
Odds: 1,90 Speltips: Över 22,5
2014-01-02 18:00 Brands - Monfils Över 22,5 1,90 Poldan

Räknar med en snuskigt jämn match mellan Gael Monfils och Daniel Brands. Helst hade jag velat spela hcp på tysken men den marknaden blev slaktan under natten.

Jag skrev inför säsongen att Brands har en enorm högstanivå, ungefär där ligger han nu och då hotar han alla. När Brands spelar nära sin maxkapacitet tar han set av Nadal på grus, han slår Federer, Ferrer, Gulbis och Monfils.

När Brands slog ut Ferrer i förra omgången var det som en dag på jobbet. Han var så överlägsen i första set att Ferrer lika gärna kunnat ställa ut en docka för att returnera Brands serve.

Tysken har lustigt nog 3-0 på Monfils. Det kanske är lite missvisande. I två av matcherna har Monfils varit småskadad, det tycks han inte vara just nu.
Fransmannen slog sin landsman Richard Gasquet i första omgången i raka set.

Imponerande tycker nu, men då ska man veta att Gasquet inte slog in många servar över 100 mph. Det var tydligen något med axeln.

Jag känner mig tämligen säker på att Daniel Brands kommer göra sin grej. Hålla ungefär 9 av 10 servegem och det troligaste är att även Monfils drar sitt strå till stacken.
Över 22,5 till 1,90 blir spelet.

Poldan - 02 Januari, 2014, 09:36

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!