Speltips

Speltips Everton - QPR

Sport: Fotboll Spelstopp: 2014-01-04 16:00 Spela här

Speltips Everton - QPR
Land: England Liga: FA-cupen
Odds: 2.05 Speltips: 1 & ö2,5 mål
2014-01-04 16:00 Everton - QPR 1 & ö2,5 mål 2.05 Polsater

Många matcher i FA-cupen på lördagen, jag väljer att spela Evertonseger & ö2,5 mål i matchen till 2.05 på bet365 . FA-cupen är lite av skrällarnas turnering och det gäller att välja sina spel väl, men det här känns spelet känns trots allt bra.

Efter några sämre resultat har QPR tappat topp två-platserna som ger direktplats till PL. Ligger för tillfället trea i Championship med en poäng upp till de platserna. Fokus lär ligga på att återta en av de där platserna. Nästa vecka väntar viktigt möte med Ipswich, som har sista kvalplatsen uppår. I helgen var man nära ett fiaskoartat poängtapp hemma mot bottenlaget Doncaster, men man lyckades få in segermålet på tilläggstid. Det var första gången på tre matcher man lyckades göra mål.

När QPR i fjol krigade för att hålla sig kvar i PL vilade man ett gäng spelare i FA-cupen och rök mot Milton Keynes på hemmaplan. Med tanke på läget nu kan det bli aktuellt att vila gubbar igen. Klubben har inte heller någon stolt FA-cup-tradition. Bara 2 av de senaste 16 har man vunnit i den turneringen. Känslan är att Redknapp är all in på ligan och inser att QPRs möjlighet att nå långt i FA-cupen är dels begränsade men kan även stjälpa laget i ligaspelet. Oklart om Redknapp kommer rotera. Hoilett haltade av skadad senast och Spurslånet Carroll får inte spela i FA-cupen.

Tänkbart lag:
Robert Green,
Simpson, Dunne, Onuhoa, Ekotto
O´Neil, Barton
Benayoun, Kranjcar, Traore
Johnson

Martinez tog som bekant en FA-cuptitel med Wigan i fjol och är en skicklig cuptränare. Samtidigt ångar Everton på rejält i ligaspelet. Med tanke på att ett bra lag av Spurs och Arsenal kommer ryka, topplagen har CL att fokusera på känns Everton som en stark kandidat till FA-cuptiteln. Skador på Distin, Jagielka öppnar upp för följande elva:

Howard - Coleman, Stones, Alcaraz, Baines - Mirallas, Barry, McCarthy, Pienaar - Barkley - Lukaku

Med viss reservation för att det kan vara dags för Jelavic, Osman och Hibbert att få spela.

Tycker hemmaplansfördel, möjlighet att satsa på cupen och kvalitet på lagen talar för Everton här. QPR har släppt in få mål hela säsongen, men man har då inte mött lag av Evertons kvalitet. Dessutom har man en sämre form vad gäller den biten då man släppt in kasse i fyra av de senaste fem.

Everton har gått ö2,5 i 6/10 hemma. Gör ofta fler än ett mål hemma. Med tanke på avbräcken defensivt är det inte omöjligt att QPR kan få in en boll framåt också.

Polsater - 03 Januari, 2014, 22:37

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!