Speltips HV 71 v AIK

Sport: Ishockey
Spelstopp: 2014-01-04 16:00
Land: Sverige
Liga: SHL
Odds: 2,70
Speltips: X2
Spela på Speltips HV 71 v AIK
Hämta din bonus på 1500 Kr här
Spela på X2
Han var helt oduglig i början utav säsongen, Gustav Wesslau. Det är svårt att säga något annat. Men nu har herrn hittat en form som gör att han på egen hand löser poängen åt HV 71. Det betyder ju dock i sin tur att spelarna fortfarande ute på isen lämnar så oerhört mycket att önska så käre värld.
Lyssnade på Sportradion gällande mötet AIK v HV 71 i torsdags, och L-G Jansson förklarade enkelt och rakt att det bara var AIK för hela slanten - men ändå så lyckades bortalaget sno åt sig två poäng. Och det är bara att tacka Gustav Wesslau för det.
Samma veva var det när HV 71 mötte Örebro borta här nyligen. Trots att smålänningarna släppte in fyra mål så hette lagets bäste spelare ändå Gustav Wesslau. Det säger så klart att målvakter ofta kan vinna matcher åt sina lag (utom i Örebro) men också en hel del om övriga laget.
Jag hävdar med det bestämdaste att om inte Gustav Wesslau på nytt står får en insats av toppklass, då kan HV 71 mycket väl förlora det här. Och framförallt tappa minst en poäng. Vilket är det enda som krävs för att polletterna ska trilla in.

AIK gjorde som sagt en väldigt bra insats senast. Slarvade, hade domarna och ett stycke Wesslau i vägen för tre poäng. Och så som matchen gestaltade sig med allt supertrassel som grinade AIK i ansiktet i slutet av matchen så känner i alla fall jag spontant att man kommer att komma ned som URSINNIGA tigrar till bibelbältet med ett vi-mot-världen-tänk, vilket kan räcka väldigt långt i idrottens värld.
Dessutom så har skadeläget förbättrats en aning, vilket så klart är positivt.
Sedan ska vi heller inte glömma. Tre gånger har man hittills möts under säsongen. Och samtliga drabbningar har gått till förlängningar. Också det en aspekt som gör att jag har svårt att acceptera HV 71 som den gigantiska favorit man utmålats till.

2,70 på att AIK löser MINST ett kryss, det är taget utan någon större betänketid.
Spela på HV 71 v AIK hos Betsafe
holms - 3 Januari 2014 - 23:04
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: