Speltips

Speltips Newcastle - Cardiff

Sport: Fotboll Spelstopp: 2014-01-04 16:00 Spela här

Speltips Newcastle - Cardiff
Land: England Liga: Fa Cupen
Odds: 2.25 Speltips: X2
2014-01-04 16:00 Newcastle - Cardiff X2 2.25 Mrbandy

God morgon spelkamrater. Idag skall jag gå utanför boxen lite och tipsa om ett speldrag jag tror mycket på idag. Detta drag finner jag i Engelska FA Cupen.

Som ett troget Newcastle-fan så har jag upplevt både positiva och negativa stunder och detta året har faktiskt gett positiva överraskningar.

Idag möter mitt kära (stukade) Newcastle, Cardiff på hemmaplan i FA Cupen. Ett möte som många verkar tro är en klar etta redan på förhand. Något jag verkligen inte håller med om.

Läget i Newcastle: I backlinjen är Fabricio Coloccini skadad och Mathieu Debuchy avstängd och det är två riktigt kännbara bortfall i den backlinje som faktiskt har fungerat bra iår till skillnad mot tidigare säsonger då det varit mycket svajigt bakåt.

Tim krull och Yohan Cabaye är tveksamma på grund av småskador så de väntas inte vara med i startelvan. Loic Remi tros av många få vila till förmån för Pappis Cisse.

De spelarna som alltså är borta är de som faktiskt har lagt grunden för att Newcastle gått bra under hösten och dessa bortfall kommer helt klart att kännas hårt. De fem överlägset bästa (iaf enligt min mening) startspelarna kommer inte att vara med i startelvan enligt de första rapporterna.

Läget i Cardiff: Den stora nyheten i detta lag är ju helt klart att Ole-Gunnar Solskaer har tagit över som manager för laget. Frågan är om han kan göra några stordåd eller om det är en omöjlig uppgift. Många spelare hoppas att de nu kommer få chansen under sin nya tränare och de som tidigare vart givna kommer att få slita extra hårt för sina platser i startevlan.

Lägg därtill att Cardiff faktiskt gjorde en riktigt bra (dock tråkig) insats borta mot Arsenal och faktiskt hade mycket otur när Bendtner stänkte in 1-0 i 88e. Att det sedan blev 2-0 gjorde mindre då matchen redan var förlorad och det målet skall förhoppningsvis inte spela allt för stor roll i säkringen av nytt kontrakt.


Min känsla är att alla parametrar här talar för att Cardiff skall orka med en skräll idag och få med sig minst ett X från matchen. Detta betalar också riktigt bra på de flesta bolagen. Jag väljer att spela X2 i matchen på bet365 till finfina 2.25 i odds vilket jag anser är ett ruskigt bra odds med dessa parametrar.

Rygga på egen risk

Mvh

Mrbandy

EDITERAD 2014-01-04 12.12:05

Mrbandy - 04 Januari, 2014, 12:12

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!