Speltips

Speltips OKC Thunder @ MIN Timberwolves

Sport: Basket Spelstopp: 2014-01-05 02:00 Spela här

Speltips OKC Thunder @ MIN Timberwolves
Land: USA Liga: NBA
Odds: 1.61 Speltips: Thunder +4
2014-01-05 02:00 OKC Thunder @ MIN Timberwolves Thunder +4 1.61 ABN

Årets första förlust kom igår när Hawks stod emot bra och enbart förlorade med en poäng. Trist men det är bara att ta nya tag.

Jag har en väldigt stressig dag och finns enbart en liten lucka nu att reka och i skrivande stund är det inte så många odds som har släppts. Av dom som finns väljer jag Thunder +4 till 1.61. Jag har heller ingen tid att leta upp statistik till er eller göra någon vidare analys. Jag spelar därför med låg insats och känner ni er otrygga, vänta tills andra odds har släppt. Vill fortfarande leverera ett spel till er idag men jag har varken tid eller spel att väga emot varandra så reken blir minst sagt lidande.

Thunder har förlorat två raka matcher samtidigt som man möter formstarka Timberwolves vilket gör att linan ligger på +2. Thunder är ett sådant bra lag att man en vanlig dag inte borde förlora med en marginal på fem poäng mot egentligen något lag, och just därför spelar jag på dom. Thunder kan mycket väl komma att studsa tillbaka och vinna relativt enkelt. Sen ska det väl sägas att det kan komma bättre spel ikväll när resterande odds släpps men i skrivande stund ser jag Thunder +4 som ett starkare val.

Det ska sägas att Thunder har svårt mot Timberwolves men man är oerhört revanschsugna och tänker inte vika ner sig föra att förlora sin tredje raka match. Som sagt, jag har det sjukt stressigt denna dag och hinner inte sätta in mig. Spelar denna uteslutande på känsla men håll utkik senare i natt på Twitter. Finns en mycket stor chans att jag vid runt 01:00 kan börja jaga spel. Meddelar er då på @ABNbetting


ABN - 04 Januari, 2014, 16:14

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
LeBron - 2014-01-04 22:35:17

Sån risk för 1.61? Nej tack. Wolves är betydligt starkare och har mer depth än vad OKC har just nu och dessutom har dom hemmaplan.

grodan67 - 2014-01-04 19:43:15

med all respekt.. men alla rekar med innehåll som t ex "revanchsugna" eller att laget är "extra taggade" får mig ständigt att tänka på när bajensupportrar rekar Hammarbysegrar match efter match i superettan.