Speltips Dallas Stars - Detroit Red Wings

Sport: Ishockey
Spelstopp: 2014-01-05 02:00
Land: USA
Liga: NHL
Odds: 2,18
Tips: ML Red Wings
Hello! I skrivande stund står det bara 1-1 mellan Frölunda - Färjestad men matchen har innehållit en hel del chanser så det är lite ofattbart att det bara är 2 mål men det bör komma fler.

Inatt är det NHL igen och jag riktar in mig på mötet mellan Dallas Stars - Detroit Red Wings.

Dallas ligger på en 9:onde olats i Western Conference och jagar Pheonix som ligger på sista slutspelsplatsen och har två poäng dit upp. Laget hade efter en liten trevande inledning passat på att rycka upp sig och har på sina 10 senaste matcher 6 segrar, 2 förluster och 2 förluster efter övertid/straffar.
I Stars senaste match möte de Montreal. En match som innehöll allt publiken gillar. En oerhört svängig match med massor utav mål. Dock förlorade Stars med 6-4 efter att ha hämtat igen 2-4 till 4-4 i början av tredje till ingen nytta.
På hemmaplan så går det inget vidare för Stars. Med 19 spelade hemmamatcher så befinner sig laget på en 11:e plats i bortatabellen i Western Conference med 23 inspelade poäng. Med 9 segrar, varav 1 på övertid/straffar och 10 förluster ,varav 5 förluster efter övertid/straffar. Efter dessa matcher så har Stars en målskillnad på 56-52.
Stars har en bra form på hemmaplan. Nu senast förlust men innan dess hade Stars tagit poäng i 5 raka matcher och 4 av dessa var seger.
Stars saknar inatt:
R. Whitney (spelar troligen inatt)
S. Gonchar (spelar ev inatt)
S. Horcoff (spelar ev inatt)
T. Daley
S. Robidas

Red Wings som spelade sin senaste natt 1 januari i historiens mest sedda match Winter Classic mot Toronto Maple Leafs. Laget föll dock med 3-2 efter straffar i en bra match trots snöfall och småkyligt.
Annars så har Detroit ryckt upp sitt spel på slutet efter alla lagets skador. Laget har dock en massa skavanker och har en hel drös med osäkra spelare inför nattens möte.
På Red Wings 10 senaste matcher så har det blivit 3 segrar, 5 förluster och 2 förluster efter övertid/straffar.
I tabellen så befinner sig Red Wings på en 7:e placering i Eastern Conference med 46 inspelade poäng på 42 matcher.
Hade Detroit enbart spelat på bortais den här säsongen så hade Detroit legat 1:a i Eastern Conference då laget är bästa bortalaget i östa konferansen och har på sina 19 bortamatcher 27 poäng och har på dessa matcher, 12 segrar, varav 2 efter övertid/straffar och 7 förluster efter övertid/straffar. Med en imponerande målskillnad på 61-50.
På sina 5 senaste bortamatcher har Red Wings tagit poäng i 4 av dom 5 och har vunnit 2 av dom.
I sin senaste bortamatch föll laget med 6-4 mot Nashville efter en svängig match där dock Detroit jagade ett målsunderläge i stort sätt hela matchen.
Spelare som ev spelar ikväll:
P. Eaves
J. Franzen
J. Gustavsson
D. Helm
Spelar inte inatt:
D. DeKeyser
J. Ericsson
S. Weiss

Historia:
Dessa två lag har mött varandra 1 gång under pågående säsong. Det mötet gick av stapeln i Detroit och Dallas vann där med 4-3 efter straffar och lyckats kvitterat till 3-3 med mindre än 2 minuter kvar.
På lagens 10 senaste möten så har Dallas vunnit 3 av dessa och Detroit 7 stycken.
På de 5 senaste matcherna i Dallas så har Stars vunnit 1 av dessa men för stunden har Detroit nu 4 raka segrar i Dallas. Senaste mötet slutade 3-0 till Red Wings.

Kommentar:
En viktig match för båda lagen. Jag går mest på att oddset på Detroit är oerhört bra. Få över 2 gånger degen på ett lag som vunnit 4 raka matcher på bortaplan mot Stars och har börjat fått tillbaka spealre efter spelare och har en massa spelare som eventuellt spelar inatt.
Dallas är bra men ska inte väga mer än Red Wings trots att Wings saknar en del spelare.
Jag spelar Red Wings som segrare inklusive övertid och straffar till 2,18 på Unibet.
På lagens 10 senaste möten så har
Spela på Dallas Stars - Detroit Red Wings hos Unibet
Spela nu
Haze91 - 4 Januari 2014 - 20:44
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: