Speltips

Speltips Nottingham-West Ham

Sport: Fotboll Spelstopp: 2014-01-04 13:00 Spela här

Speltips Nottingham-West Ham
Land: England Liga: FA Cupen
Odds: Odds Speltips: Speltips
2014-01-04 13:00 Nottingham-West Ham Speltips Odds RalleArvid

Jaha, dags att resa mot Nottingham då, men var så säkra, det blir ingen trevlig upplevelse. Såhär: Om jag ska vara riktig ärlig, och hur sorgligt och konstigt det än låter, så är det faktiskt så att det är rationellt och fullt förståeligt att Sam Allyrdyce och co inte ens ville gå vidare till ligacup-semi eftersom det innebar två matcher mot City inklämda mitt i det trasiga och tragiska helvete som man befinner sig i både vad gäller form, ligaposition och framförallt skadesituation. Därför lägger inte fokus överhuvudtaget på att vinna den här matchen man nu ställs inför, något Sam varit öppen med. Självklart kommer man försöka när man väl är på plats men inte tillnärmelsevis lika mycket som Nottingham i sin approach till den här matchen, dels för man inte kan och dels för att man alltså inte heller borde.

Nottingham ligger i toppen av Championship och slåss om uppflyttning och West Ham ligger ju som bekant i botten av Premier League och slåss om att stanna kvar. Alltså skiljer det inte speciellt mycket mellan lagen rent placeringsmässigt i ligasystemet men vad som skiljer lagen emellan är ju däremot givetvis att det är en oerhörd positivism i hemmalaget och en oerhörd negativ känsla runt hela klubben som står som bortalag imorgon.

Exempelvis: Nottingham har två riktigt imponerande hemmasegrar back to back mot Leeds och QPR. West Ham har 5 förluster på sina 6 senaste bortamatcher. Nottingham har en förlust på sina 10 senaste hemma och borta och West Ham har 2 vinster på sina 12 senaste både hemma och borta. Sug på den.

Vad gäller trupperna: Ja, ni har hört mig gå igenom den här listan förr och den börjar bli ganska jobbig att skriva, I synnerhet eftersom den är så pass lång:

James Tomkins
James Collins
Winston Reid
Andy Carroll
Ricardo Vaz Te
Mark Noble

Är alla STARTSPELARE som är skadade och missar definitivt.

Ravel Morrison saknas förmodligen även han och vidare är ju lagkaptenen
Kevin Nolan skadad.

Jag skulle säga att dessa 8 spelare inte bara är 8 startspelare utan faktiskt de 8 bästa spelarna klubben har kontrakt med, det är parodiskt, därför är också West Ham parodiskt dåliga för närvarande.

Allt som allt har Big Sam endast 13-14 spelare från A-truppen att tillgå. Lägg till det faktum att Sam redan initialt hade tänkt att rotera friskt i denna match och ställa ett b-betonat lag på banan och att han nu då dessutom även tvingas använda sig av en hel del från U21-truppen och ja, det är sorgligt att se vilken trupp som alltså åkt till Nottingham.

I Nottingham ser skadeläget bättre ut och även om det finns frågetecken för Vaughan och Abdoun som testas sent så är det bara Chris Cohen och Blackstock som garanterat är borta.

Omöjligt att sia om laguppställning så om ni vill avvakta tills ni sett dem, feel free, men vad jag kan garantera är att Nottingham på pappret kommer ha ett bättre lag ställt på banan, en bättre form, hemmaplansfördel och större motivation. Det enda West Ham kommer ha som är bättre än Nottingham är fansen, men det räcker tyvärr inte imorgon. Jag har redan för ganska många dagar sedan gått in ganska hårt på den raka 1:an. Då fanns till långt högre odds än vad som nu i skrivande stund är fallet, men jag tycker ändå att 2.10x som bet365 erbjuder är helt klart godkänt även det.

Lycka till lads!
Twitter: @RalleArvid


EDITERAD 2014-01-04 20.58:37

RalleArvid - 04 Januari, 2014, 20:58

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!