Speltips

Speltips Genoa-Sassoulo

Sport: Fotboll Spelstopp: 2014-01-05 15:00 Spela här

Speltips Genoa-Sassoulo
Land: Italien Liga: Serie A
Odds: 2.15 Speltips: 1
2014-01-05 15:00 Genoa-Sassoulo 1 2.15 RalleArvid

Spelfritt i England under måndagen eftersom de är lite udda här vad gäller högtider och ledigheter. Vanlig knegardag här alltså och då får man blicka ut mot södra Europa för att stilla sitt rekar-behov.

Genoa ligger i mitten av tabellen på sina 20 inspelade poäng och tar nu emot bottenlaget Sassoulo som ligger nästsist på 14 poäng och man har släppt in överlägset flest mål av alla lag i ligan, 36 stycken.

Genoa har tre segrar och två oavgjorda på sina fem senaste hemmamatcher och på samtliga hemmamatcher är det bara topplag som Napoli och Fiorentina som kommit på besök och roffat åt sig samtliga 3 pinnar.

Sassuolo däremot har haft problem som väntat borta från hemmaplan och bara tagit en trepoängare, den mot kollegan nere i botten, Sampdoria. Man har 6-0 i röven på sina två senaste bortamatcher och även om man plockat en hel del imponerande kryss den här säsongen så har dessa mer än av någon annan anledning förmodligen kommit som en följd av underskattning och cynism mot lag från de högre skikten av tabellen. Man har nu sammanlagt fyra raka förluster utan att ha gjort mål och det innebär 0-8 i målskillnad.

Genoa saknar Gamberini, Kucka samt Nessuno, Sassoulo saknar Terranova, Gomes, Alexe, Masucci samt Acerbi. Så även här viss fördel för Genoa som ska vara det bättre laget I grunden, ska ha något bättre självförtroende som en följd av resultaten på senaste.

Viktigaste faktorn tror jag ändå är att Genoa inte löper någon risk att underskatta Sassolou, dels för att flera lag innan dem gjort det misstaget men också för att man fortfarande är I stort behov av poäng då man vill klättra I tabellen och ta sig tillbaka på vinnarspåret efter ett par kryss. Detta är en passande uppgift för att så göra eftersom jag tror att Sassouolo kommer få det oerhört tuft att resa sig i detta möte, allt för många ganger hittils har man visat att man inte räcker till I den här serien och poängskalperna har som sagt mer varit slumpmässiga och schockartade, något sådant kommer ej ske här.

Potentiella elvor:

Genoa (3-4-3): Perin; Antonini, Portanova, Manfredini; Vrsaljko, Biondini, Matuzalem, Antonelli; Fetfatzidis, Gilardino, Konatè.

Sassuolo (3-4-3): Pegolo; Antei, Bianco, Marzorati; Gazzola, Magnanelli, Marrone, Longhi; Berardi, Zaza, Floro Flores.

2.15 för den raka 1:an hos Unibet tycker jag är något av ett överodds som jag är väldigt tacksam för att erbjudas, jag tycker att det här är dagens bästa spel.

Lycka till lads!
Twitter: @RalleArvid

RalleArvid - 05 Januari, 2014, 19:15

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!