Klockan halv två inatt besöker Detroit Pistons Carmelo Anthony och New York Knicks på The Garden. Detta blir första gången på året man spelar på hemmaplan och man kommer att försöka bevisa för hemmapubliken att The Garden inte är en lekstuga. Knicks har redan spelat 33 matcher på säsongen, och man kommer från en 2-2 road trip med en tät 100-102 förlust mot Rockets samt en imponerande 105-101 vinst mot det andra texaslaget San Antonio Spurs. Man lyckades även hålla ett tredje texaslag Mavericks borta och tog en vinst i Dallas i det senaste mötet. För att återgälda början på säsongen blir denna matchen väldigt viktig för Knicks.

Pistons har knappast varit som förväntat. Med fyra raka förluster försöker man hålla sig i mitten av Central division med ett 14-20 record. Vissa spelare som man tillförlitar sig på har inte levererat som man ska. Josh Smith har varit ojämn och Brandon Jennings har även han haft problem då han t.ex senast mot Grizzlies endast gjorde 5p på 35 minuter speltid. Detroits defense är dock det som gör att Detroit kan ha en chans här.

Andre Drummond hade 15 points och 14 rebounds i den matchen men tidigare nämnda Brandon Jennings, som har ett 17p snitt för säsongen, prickade alltså bara 2 av 14 försök. Stuckey är tveksam om han kommer kunna spela inatt.

Pistons har varit horribla på senaste tiden och jag tror att det håller ikväll också. New york kommer från en fin insats i bortaresan till Texas och 2-1 på de senaste 3 matcherna och ska visa för hemmapubliken hur man ska ta ton detta år. Linan ligger på -2.5 och det finns en chans att matchen kan bli rätt tät med tanke på Detroits saving grace som är deras defensive end. Således sänker jag till Knicks rak till 1.71 på bet365 för att gardera från en jämn match där Knicks vinner med 2p i slutsekunderna.

Följ mig på twitter för fler spel! @ABNBetting

STATS
Offense
Knicks: 95.1
Pistons: 99.4

Defense
Knicks: 98.8
Pistons: 102.5

Snittmarginal
Knicks: -3.7
Pistons: -3.0

FG%
Knicks: 43.3
Pistons: 44.9

FT%
Knicks: 76.6
Pistons: 66.1

3PPG
Knicks: 8.7
Pistons: 6.3

This is the stats tab
This is the post tip