Speltips

Speltips FBC Uppsala - Sala Silverstaden

Sport: Innebandy Spelstopp: 2014-01-10 19:00 Spela här

Speltips FBC Uppsala - Sala Silverstaden
Land: Sverige Liga: SSL Dam
Odds: 2.60 Speltips: 2a
2014-01-10 19:00 FBC Uppsala - Sala Silverstaden 2a 2.60 wibbe

Dags för en liten minicomeback då tiden och orken inte funnits med rekar !

Men nu är det dags, och det kommer (tyvärr) bli en motrek mot IB, absolut inget maktkampförsök här, utan han har gjort fina resultat och jag själv har ryggat han ett par ggr med fina resultat !

Medans IBs info ligger hos Uppsala ligger min info hos Salaspelarna,och efter ett kortare snack idag så tuggas det taggtråd inför denna fight, vinst och direktnedflyttning är som bortblåst,

Sala ställer upp med helt ordinarie lag, och startar denna match på 2 femmor, varför inte tränare Nygårds gör det fler ggr är för mig ett stort frågetecken ,för Sala sitter inne med flera klasspelare, Emelie Björklund och Melina Folmerz måste ju snudda landslaget, att sedan Madde Jonsson och Anette Lundin är med igen efter deras thailandsresa är ett stort plus, där har du 4 spelare som jag tror tar plats i serieledande Kais Mora, och i mål ser vi den duktiga Visnievska, varför dom snurrar på målvaktsposten är ett ÄNNU större frågetecken , visnievska är solklart bättre ! såg Sala mot Kais Mora här i Mora, och matchen stod oc vägde sjukt länge, Sala spelar ett fartfyllt spel där dom backar hem och har sylvassa kontringar ! självklart är det Uppsala som har pressen på sig med tanke på hemmafördelen, det tror jag passar Sala perfekt ! klasspelarna avgör detta !

2,60 får vi hos bet365 och det är taget direkt !


blir spännande imorgon

matchstart 1900

wibbe - 09 Januari, 2014, 23:49

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!