Speltips Newcastle-Manchester City

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2014-01-12 15:00
Land: England
Liga: Premier League
Odds: 2.05
Speltips: Negredo målskytt
Spela på Speltips Newcastle-Manchester City
Få ett riskfritt spel upp till 1000 Kr
Spela på Negredo målskytt
Ett formstarkt Manchester City gästar ett formsvagt Newcastle och St. James' Park under Söndagen. Newcastle kommer med tre raka förluster i bagaget och det är inte bara resultaten som har gått emot skatorna utan spelet har även hackat de senaste matcherna. Newcastle är på nytt försvagat defensivt då lagets två viktigaste spelare i backlinjen, Fabricio Coloccini och Mathieu Debuchy missar matchen. Lägg där till att ytterback Davide Santon är ett frågetecken inför matchen. Plus är att Tim Krul och Yohan Cabaye är tillbaka i träning och tillgängliga här.

Det är ett formstarkt bortalag som gästar Newcastle under Söndagen. Manchester City har 8 segrar och 1 oavgjord på sina 9 senaste tävlingsmatcher. Lägg där till 29 gjorda mål framåt under den perioden så förstår ni att det för dagen är ett riktigt målglatt och formstarkt Manchester City. Manchester City har dessutom NIO raka segrar mot Newcastle och 15 raka matcher utan förlust genom åren mot Newcastle.

I Sergio Agueros frånvaro så har Alvaro Negredo verkligen klivit fram och blivit den målskytten och matchvinnaren som många hade hoppats på. Negredo har totalt gjort 18 mål på 29 tävlingsmatcher och det är bara just nämnde Aguero som har gjort fler mål under säsongen i Manchester City. Det är för dagen en målglad Negredo med bra självförtroende efter att han smällde in ett hattrick mot West Ham senast.


Jag har svårt att se hur ett defensivt försvagat Newcastle som inte har samma självförtroende som tidigare under säsongen och som dessutom brukar ha stora problem mot just City, ska hålla tätt här. Jag räknar med minst två bortamål och då är det troligt att glödhete Alvaro Negredo smäller in minst en boll här.

Betsson betalar 2.05 på att Negredo gör mål i matchen och det tycker jag är värt några Söndagspolletter.
Spela på Newcastle-Manchester City hos Betsson
Killer - 11 Januari 2014 - 15:23
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: