Malmö besegrade Åby igår till fina oddset 3.70 och vi kunde hämta in en fin vinst. Delar av denna vinst investeras i följande match.

Tingsryd med en rad problem i laget tar emot serieledarna från Norrköping. Tingsryd har börjat allettan svagt med endast tre inspelade poäng av 12 möjliga. Skadeläget i hemmalaget är allt annat än bra. Följande ord kommer från lagets tränare:

"Redan inför gårdagens match hade vi en gedigen skadelista, den har nu utökats med ännu ett namn. Markus Persson fick en smäll igår och missar morgondagens match. Sedan tidigare är Robin Olsson, Jens Holmström, Hannes Johansson och Olof Svensson. Detta innebär att en back kommer få gå upp och spela som forward imorgon, vem det blir är ännu oklart."

Så svag form och mycket skador i hemmalaget, i Hästen är det svårare att hitta info, inget upplagt på hemsidan eller i de lokala blaskorna. Rapporter från senaste matchen hemma mot Helsingborg rapporterar inga skador. Andramålvakten som var utlånad från Oskarshamn har kallats hem, men i målet har de Elitseriebekantingen Daniel Sperrle.

Nyligen förstärkte Hästen på backsidan med Christoffer Björklund som förra våren spelade kvalserien med Västerås, denna man har dessutom ett förflutet i Tingsryd och lär vilja visa upp sig på sin gamla hemmaplan.

Så i en på förhand jämn match där det tillochmed är lite fördel bortalaget så är oddsen på Svenska Spel : 1.85-4.60-2.50....Det får mig att lägga 2 units på Vita hästen.

Hoppas någon blir med mig och jobbar in denna match imorgon.

Lycka till!




This is the stats tab
This is the post tip