Speltips

Speltips Chargers @ Broncos

Sport: Amfotboll Spelstopp: 2014-01-12 22:30 Spela här

Speltips Chargers @ Broncos
Land: USA Liga: NFL
Odds: 2.10 Speltips: Chargers Ö23.5
2014-01-12 22:30 Chargers @ Broncos Chargers Ö23.5 2.10 AMF

Gårdagens underspel i den spännande matchen mellan Saints och Seahawks satt fint och idag spelas de två sista Divisional Play-off matcherna. I matchen som börjar 22.30 gästar spännande Chargers det lysande Broncos och det är i den jag hittar kvällens spel.

Chargers har imponerat stort på senaste tiden och har gjort Ö23.5 poäng i fem raka matcher, på dessa snittar man 28.8 poäng framåt. På hela säsongen snittar man 24.8 poäng framåt och är 6-2 mot lag som slutade säsongen med ett winning record, dessutom är man 4-0 på bortaplan mot dessa lag. Senast man mötte Broncos lyckades man vinna något överraskande med 27-20 och i det första mötet under säsongen lyckades Broncos "endast" vinna med 28-20, dessa två möten var två av tre denna säsong Broncos gjorde under 30 poäng. En av anledningarna till detta är Chargers förmåga att hålla i bollen och stå för långa drives, totalt höll man bollen i 16 minuter mer än Broncos i de två mötena.

Broncos snittar 24.9 poäng bakåt denna säsong och värt att notera är att de lagen som var kvar i AFC inför denna runda förutom Broncos var just de tre lagen Broncos förlorade mot under säsongen. Man har haft svårt mot Chargers vilket bland annat går att se i antalet third-down convertions där man på hela säsongen är näst bäst i ligan med 46% men mot Chargers endast lyckades 29%. Mannings slutspelsspöke oroar Broncos något men något som talar för laget är att man fått vila en vecka och att secondaryn förbättrats väsentligt senaste matcherna.

Springspelet genom Ryan Mathews har varit extremt lyckosamt för Chargers då man är 7-1 när han springer minst 19 gånger i en match. Det råder just nu lite frågetecken kring Mathews fysiska status vilket gör att jag endast lägger en medelstor insats på detta spel. Rapporter säger att Mathews ska kunna spela men det är ännu inte officiellt men oddset lär falla under 2.00 ifall han blir spelklar och då anser jag spelvärdet vara sämre.

Jag väljer alltså att spela en medelstor insats på Chargers Ö23.5 som går att hitta till fina 2.10 hos Pinnacle .

http://www.spreadsheet.se/amf
Twitter: @AMFBetting

AMF - 12 Januari, 2014, 17:20

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!