bet365 livestreamar den här och ytterligare 250 matcher från Australian Open på webben och i surfplattor.

Alexandr Dolgopolov är en av tourens absolut ojämnaste spelare. Det är helt fantastiskt hur han kan uppträda som en topp5-spelare ena setet för att minuterna senare bli nollad i nästa set.

Han var otroligt bra i Brisbane, tills han mötte ordenligt motstånd. Han slog visserligen Janowicz som nog gjorde sin sämsta match på ett par år. Dessutom lider polacken av skadekänningar och är allmänt överskattad på hardcourt.

Dolgo ställs mot Berankis, mer känd som hewitt-kopian. Det finns inte så mycket mer att säga om honom. Han är kort, slår hårt, rör sig bra och allt det där. Men det fina i kråksången är att han tycks hittat en riktigt bra form inför AO. Han gick ren i kvalet utan att tappa set och känner alltså banorna mycket bra. Det sägs att de är speciella i år. Snabbare än någonsin, men det får vi se.

Spontant känns det som att denna match ska gå över 3,5 set. Dologpolov är naturligtvis den bättre spelaren men på 18 harcourtmatcher i grandslam (AO och US-Open) har 12 gått över 3,5 set. Vilket skulle ge oss ett odds på 1,50.

Nu gör jag det lätt för mig, men jag tycker ändå att vi har lite värde i över 3,5 set till 1,61 hos bet365

This is the stats tab
This is the post tip