bet365 livestreamar alla NBA-matcher.

Ett klent utbud idag gör det både svårare och enklare att hitta värde på spelen. Hawks at Grizzlies, Cavaliers at Kings och Timberwolves at Spurs. Dom två förstnämnda börjar båda 00:05 samtidigt som Timberwolves at Spurs drar igång en timma senare. I dom två första matcherna tror jag på Hawks, som är underdogs mot Grizzlies, och sen Sacramento Kings med starka Cousins i spetsen. Jag väljer dock att spela Ö209.5 i Timberwolves at Spurs till oddset 1.71 då det är två poängrika lag som ställs mot varandra.

Vi tar och inleder med hemmalaget San Antonio Spurs. Med 28 vinster på 36 spelade matcher leder man Western Conference och Southwest Division. I Southwest finns det inget lag som kan konkurrera med Spurs och man är klara för play off där det finns en liten chans att man ställs direkt mot just Timberwolves. Med ett FG% på 48.9 och ett poängsnitt på 104.8 så är det enkelt att dra slutsatsen att Spurs skjuter mycket, och bra. Med ett snittmarginal på 8.0 ger det oss att motståndarna i snitt hamnar på 96.8, vilket inte är fy skam när man ställs mot Spurs. San Antonios saknar en tydlig stjärna som t.ex. Miami Heat har i LeBron, och Oklahoma City Thunder har i Durant. Istället så är man ett mer komplett lag där alla jobbar för varandra och man inte är lika beroende av en enskild spelares skytte. I Spurs leds den interna poängligan av Tony Parker som ligger på 17.7, jämfört med hela NBA:s poängliga där Durant snittar 29.6. Parker återfinns 33 placeringar under Durant där han kollar upp mot hela tre stycken spelare i Western Conferences nästjumbo, Sacramento Kings som även dom kan vara värda en slant idag. Trots bristen på tydliga poängspelare så går man likt i fjol mot en stark säsong och ska utmana hela vägen.

Hemma i AT&C Center där man natten till måndag tar emot Timberwolves, är man extra bekväma. Som vanligt har man som lag en fördel när man spelar på hemmaplan, med allt logistiska. Statistiskt sett kan man däremot inte avläsa någon större skillnad. Man skjuter marginellt bättre med ett FG% på 49.1 och snittar 105.2 pts. Ingen överdrivet stor skillnad vilket vittnar om det jämna lag man faktiskt är. Skrällar förekommer alltid under en säsong där man spelar minst 82 matcher, men Spurs är ett av dom lagen som man allt som oftast kan lita på ska göra sitt jobb.

Vi förflyttar blicken till Timberwolves. T-wolves har blandat och gett under säsongen, men om det är något man kan lita på så är det att det bli poängrikt och matcher med ett stort underhållningsvärde när man kollar på Timberwolves. Man har klarat av att vinna hälften av sina 36 matcher och 61% av dessa vinster kommer hemma i Target Center. Man skjuter rejält och trots sitt FG% på 43.6 så snittar man hela 107.6 poäng! Man släpper förbi sig 102.4 ppg och mot ett lag av Spurs kaliber torde Timberwolves logiskt nog få se fler bollar gå igenom nätet. Timberwolves stora ”stjärna” heter Kevin Love och snittar 25.9 ppg , samt innehar ett FG% på 46.4. I jämförelse med Spurs Tony Parker så skjuter han mer men sämre. Parker får i 51% av sina bollar i nät. Tillsammans med Kevin Martin och Nikola Pekovic så står Love för dryga 60% av Timberwolves poängskörd.

Jag förväntar mig som sagt en poängrik historia där Spurs går ut vinnande. Jag förutspår Spurs nå över 110 pts samtidigt som Timberwolves klarar hundrastrecket. Ö209.5 ger oss en ränta på 71% som jag tackar och tar emot.
Följ mig på Twitter för fler spel! @ABNBetting!

This is the stats tab
This is the post tip