Klockan hade passerat 94:00 när Alvaro Negredo petade in 2-0 på St. James' Park igår. Ni som såg matchen vet ju att det inte var välförtjänt någonstans men det spelar ju mindre roll när polletterna kommer in på kontot. Jag startar den nya veckan med ett nytt målskyttespel.

Inter försöker hitta tillbaka till vinnarspåret igen efter att laget har öppnat året med två raka bortaförluster mot Lazio i ligaspelet och Udinese i cupen. Nu väntar årets första hemmamatch och på San Siro är Roma det enda laget som har besegrat Inter. Inter ligger sexa i tabellen och har gjort 37 mål vilket ger ett snitt på 2.06 gjorda mål per match. Det är bara topp 3 lagen som har gjort fler mål framåt. Det här är en måste match för Inter om man vill ha möjligheten att blanda sig i kampen om en Champions League-plats. Inter har 11 poäng upp till Napoli på tredjeplatsen men med denna matchen till godo. Det är en skillnad att ha 8 poäng upp när serien vänder än att ha 11 eller 10 poäng upp. Vinst här och det skiljer dessutom bara tre poäng till Fiorentina på fjärdeplatsen.

Chievo har det kämpigt i botten och startade det nya året med 0-0 mot Cagliari och 0-2 i baken mot Fiorentina senast. Dess för innan förluster mot Torino 1-4 och Sampdoria 0-1. Chievo ligger precis ovanför nedflyttningsstrecket med sina 16 poäng, samma poäng som Bologna under strecket. Chievo tvingas även klara sig utan sin ryggrad på mittfältet, Luca Rigoni som är avstängd här.


Rodrigo Palacio är en underskattad spelare. Anfallaren är en poängspelare av rang vilket han bevisade under första halvan av säsongen. Argentinaren har gjort 12 mål och 6 assist så här långt under säsongen. Palacios ligger trea i Serie A's totala skytteligan med sina 10 ligamål. Palacios har gjort tre mål på Inters två senaste hemmamatcher varav den senaste med en snygg klackspark i derbyt mot Milan. Inter brukar även trivas väldigt bra mot Chievo (4 raka segrar) . Jag tror Inter studsar tillbaka och vinner här med 2,3-0. Då är det också troligt att duktige Rodrigo Palacio trycker in minst en boll. Rodrigo Palacio att göra mål i matchen finns till 2.25 hos Betsafe .

This is the stats tab
This is the post tip