Speltips: Colorado Avalanche - Los Angeles Kings

Sport: Ishockey
Spelstopp: 2014-02-27 04:00
Land: USA
Liga: NHL
Odds: 1,87
Tips: Under 5,0 mål
Hello! Vi tar och blickar över andra sidan Atlanten där det är fyra matcher i nattens NHL. Mitt val faller på mötet mellan Colorade Avalanche - Los Angeles Kings.

Colorado Avalanche avslutade serien innan uppehållet med en 5-2 seger borta mot New York Islanders. Noterbart från den matchen är att Islanders höll på att hämta igen ett 3-0 underläge men kom bara till 3-2 och efter det gjorde Avalanche två mål i öppen kasse. (hör inte till vanligheterna)
Med den segern så har dom tio senaste matcherna slutat med 6 segrar och 4 förluster, 6-4-0.
I Western Conference på befinner sig Avalanche sig på en femte plats med 79 poäng efter 58 matcher. Med endast ett poäng efter topp fyra placerade San Jose Sharks, och ligger rätt säkert till med hela tio poäng ner till närmaste lag som är Minnesota Wild som har 69 pinnar.
Avalanche har blandat och gett rätt friskt gällande försvarsspelet och satsar lite väl hårt framåt vilket visar sig i insläppta mål. Med 153 insläppta på 58 matcher så är Avalanche det lag som släppt in sjunde mest mål i Western Conference. En målskillnad på 174-153 ger ett snitt på 5,63 mål per match.
Hemmaspelet har varit helt okey, med 41 poäng på 29 hemmamatcher så är Avalanche Western Conference sjätte bästa hemmalag. Med en statistik på 19 segrar, varav 3 efter övertid/straffar och 10 förluster, varav 3 efter övertid/straffar och en målskillnad på 95-71. Vilket ger ett snitt på 3,27-2,44 mål per match.
Avalanche har tagit poäng i fyra av sina fem senaste hemmamatcherna och har gått segrande ur tre av dessa fem. Målformen har det inte varit något problem med då det har blivit 17 mål framåt, varav 12 i dom två senaste hemmamatcherna och har släppt in 13 vilket ger ett snitt på 6 mål per match.
Avalanche kommer komma till spel utan:
A. Tanguay
E. Johnson
C. Sarich
D. Van der Gulik

Los Angeles Kings som äntligen fick vinna i sista matchen innan uppehållet. Segern kom hemma mot Columbus Blue Jackets med segersiffrorna 2-1 efter förlängning.
Kings tio senaste är inte imponerande läsning, endast två segrar och åtta förluster 2-8-0. Noterbart är att Kings har blivit nollade i tre av dom åtta förlustmatcherna.
Trots den sviktande formen så ligger Kings på en sjunde plats i Western Conference med 68 poäng efter 59 spelade omgångar. Med ett poäng upp till sexan Minnesota Wild och fyra poäng ner till åttan och nian Dallas Stars och Phoenix Coyotes. Vi kan med lätthet se att Kings spelar väldigt målsnåla matcher. Med 139 mål framåt så är Kings det lag som har gjort näst minst mål i Western Conference, (bara Calgary Flames är sämre) och med 128 insläppta mål så är Kings det lag som överlägset släppt in minst mål. Det ger ett snitt på 4,52 mål per match.
Bortaspelet har varit bra under säsongen. Med 31 inspelade poäng på 29 bortamatcher så är Kings Western Conference sjätte bästa bortalag. Med en statistik på 14 segrar, varav 5 efter övertid/straffar och 15 förluster, varav 3 efter övertid/straffar och en målskillnad på 63-64. Det ger ett snitt på 2,17-2,20 mål per match.
Kings har förlorat fyra av dom fem senaste bortamatcherna och det har blivit målsnålt. Med totalt 20 mål på dessa fem så ger det ett snitt på fyra mål per match.
Kings kommer sakna inatt:
A. Martinez (spelar ev inatt)

Historia:
Säsongens tredje möte. De två första matcherna har spelat i Los Angeles.
Den första matchen vanns av Avalanche med 1-0 efter förlängning.
Den andra matchen vanns av Kings. Då med 3-2 men även det efter straffar.
Tittar vi på lagens tio senaste matcher mot varandra så har Avalanche vunnit sju och Kings tre. Noterbart är att ingen match har slutat över 5,0 mål. Fem matcher har stannat på max fyra mål (ordinarie tid) och de resterande fem har slutat på fem mål.
De fem senaste matcherna i Colorado så har Avalanche vunnit tre raka och därmed tre av dom fem senaste matcher, och där har bara en match slutat över 5,0 mål medan tre har stannat på fem och en har varit under fem mål.

Kommentar:
Två lag som kommer till spel efter ett långt uppehåll. Det är två lag med lite olika spelstilar som möter varandra. Avalanche som mestadels vill ligga på offensiven medan Kings är mer defensivt inriktade vilket verkligen syns till målskörden respektive insläppta mål.
Men när dessa två lag möts så brukar det bli jämt och målsnålt. Inte en match på tio försök har slutat över 5,0 mål vilket säger en del. Kings kommer förmodligen låta Avalanche gå ut och föra matchen och förlita sig på kontringar.
Jag tror dock på en målsnål match återigen då Kings verkligen inte har råd att släppa Stars eller Coyotes närmare i tabellen medan Avalanche satsar på att bli som sämst topp 4. Och med ganska målofarliga Kings innan OS så lutar det åt en tight och trång match, nollade i tre av åtta förlustmatcher säger en del om problem i offensiven. Samt att Avalanche brukar vara stabila på defensiven på hemmaplan.
Nej trots att det finns goda offensiva kvalitéer i dessa lag så är det underspelet som lockar.
Jag väljer att spela under 5,0 mål på ordinarie tid till 1,87 på Bwin så vid ställningen 2-2 fulltid så blir det vinst, men det finns inklusive övertid/straffar på andra bolag till dryga 2,00.
Vill man inte köra med insats tillbaka vid fem mål så ligger Bwin högst till 1,65 under 5,5 mål.

Startande målvakter:
Avalanche: J. S Giguere Matcher: 15 Impm: 2,44 Räddningsprocent: 91,8%
Kings: Matcher: Impm: Räddningsprocent:

EDITERAD 2014-02-26 11.22:19
  Colorado Avalanche - Los Angeles Kings
Spela på Speltips Colorado Avalanche - Los Angeles Kings
Haze91 - 26 Februari 2014 - 11:22
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Insättningsbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
16:00  Kohlschreiber - Isner
Tennis - ATP Wien - Kohlschreiber
2.65
16:00  Pouille - Ofner
Tennis - ATP Wien - Ofn hcp +4,5 games
1.79
19:00  Malmö FF - AIK
Fotboll - Allsvenskan - X2
1.83
19:00  Kalmar FF - J-Södra
Fotboll - Allsvenskan - BLGM
1.80
19:00  Hammarby - Sirius
Fotboll - Allsvenskan - 1
1.95
20:00  Real Sociedad - Espanyol
Fotboll - La Liga - 1
1.87
18:00  Sousa - Del Potro
Tennis - ATP Basel - Sousa
4.90
21:05  Tottenham - West Ham
Fotboll - Carabao Cup - 2 asian hcp 0
5.25

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Skador & Avstängningar

bet365 Livestreaming