Jag har rätt hög tro på Frederico Delbonis mot Nico Almagro. Spanjoren har inte kommit upp till den kapacitet han brukar göra under den sydamerikanska grussäongen. I vanliga fall brukar Almagro och Ferrer gå rena utan att tappa set förrän de möts i final.

Nico har spelat åtta grusmatcher i sydamerika i år utan att göra en enda riktigt bra match. Vi kan gå igenom dem en och en:

Martin Alund (155): Tappat set och ytterligare två jämna set.

Taro Daniel (201): 6-2, 7-5 till Nico, inte helt tokigt. Taro har överraskat så här långt.

Fabio Fognini (14) Förlust efter att ha tappat tredje set i tiebreak.

Horacio Zeballos (116) En extremt formsvag grusspecialist besegrades med 6-2, 7-5. Varken bu eller bä.

Daniel Gimeno-Traver (85) Vid det här tillfället var det inte överraskande att Gimeno hängde med Almagro. Plockade ett set med 6-1. Underkänt av Almagro.

Jeremy Chardy (46) Fransmannen täckte på hcp-linan och löste överspel. Nico räddade setboll.

David Ferrer (5) Förlust 6-4, 6-2. Totalt utspelat av Ferrer som inte heller spelat sitt a-game.

Alex Dolgopolov (38) Förlust efter 3 set varav det sista med 6-0

Ja, det är ju inte jättemånga världsstjärnor som Almagro avfärdat och nu är det en personlig favorit som står för motståndet. Frederico Delbonis kan vara ruskigt bra på grus och har en mustig serve och tung forehand. Han demolerade grusspecialisten Volandri i första omgången och stänkte in 12 ess på lika många servegem.. riktigt starkt på grus.

Almagro har ju en viss tendens att tanka set som han inleder dåligt. Han är sällan alltför motiverad under den här tiden på säsongen och är nästan aldrig ödmjuk inför uppgiften när han möter sämre rankade spelare.

Jag tror det blir match av det här.

This is the stats tab
This is the post tip