Jag tror det kommer bli en del hörnor här i första halvlek. Dinamo Kiev måste gå framåt då man förlorade hemmamötet med 0-2. Därför måste man göra minst 2 mål här så det kommer anfallas nåt enormt.

Skillnaden från förra mötet är att dom två bästa offensiva spelarna nu är tillbaka i spel. Yarmolenko och Mbokani.

Yarmolenko är en riktigt bra teknisk snabb spelare och kan säkert slå sin gubbe där på högerflanken flera ggr, vilket som säkert kan leda till någon hörna.

Sen ska det ju sägas att Valencia hemma alltid är ett farligt lag och bra på skapa hörnor. Man kommer nog säkert gå för att försöka avgöra mötet totalt i 1a halvlek för att sen slå av på takten en aning för att endast bevaka i 2a halvlek, beroende på vad resultattavlan visar såklart. Och Dinamo Kiev kommer ju bjuda på luckor eftersom dom måste göra minst 2 mål framåt så ja, bäddat för mkt chanser.

Vi behöver alltså endast 5 hörnor i 1a halvlek för att detta spel ska gå hem.

Jag spelar 8/10 Units på detta spel till det fina oddset 1.775 och hoppas det kryllar av hörnor första 45 minutrarna. Vamos!