Tjena.

Äntligen är NHL tillbaka efter uppehållet från OS vilket jag tycker är väldigt skönt.
Dock tycker jag att man ska hålla ner insatserna lite i början för att se hur OS uppehållet/osspelarna i respektive lag kommer börja.


Devils är ett lag som lever mycket på dom äldre lirarna Elias (37) och Jagr (42). Båda spelade i OS och som sagt vi får se hur dom börjar. Elias hade sjukdom i OS och ska spela idag men hur är formen på honom.
Devils sista 10 matcher blev 4-4-2 innan uppehållet där sista matchen var borta mot Caps där man torskade och man har torskat 4 av sina 6 senaste matcher.
Devils ligger på en 13 plats i Eastern och har 5 poäng upp till Wings med lika många matcher spelade.
Devils säsongen har inte varit vad man hoppades på. Jag tycker deras D är något av de sämre i NHL. Tycker Schenider gör det bäst i målvaktet och gör att deras D ser bättre ut än vad det är tycker jag.
Schneider som kommer starta idag. He owns a 1.44 GAA & .944 save-% in his last 15.
Volchenkov och Harrold kommer förmodligen inte spela(Scratches atm)


Jackets som spelar riktigt bra hockey och som övertygar match efter match är faktiskt en fröjd att kolla på när dom lirar hockey. Man med andra ord skiter totalt i vilket lag som står på andra halvan av isen och spelar alltid sitt eget spel. Det både vinns och förlorar matcher på deras spelsätt men uppenbarligen fungerar det för tillfället.
Jackets spelstil tror jag kommer passa mot ett Devils vilket historiken även tyder på 3 matcher denna säsongen mot Devils och 3 vinster. Man spelar nu för sista gången mot varandra och jag tror det kommer bli 4 av 4 matcher. Man sätter hög press på motståndarna och försöker alltid komma till snabba avslut för att driva på mål, en form av dump and chase hockey.
Jackets senaste matcher innan OS var en Roadtrip i Kalifornien dör man mötte Ducks,Kings och Sharks och man åkte där ifrån med 3 av 6 pinnar. Man slog Ducks borta och gav både Kings och Sharks 2 bra matcher. Nämnvärt är att man släppte "bara" in 6 matcher mot dessa offensiva lag under ordinarie tid.
Jackets får tillbaka viktige pjäsen Gaborik idag och även Wisniewski ska spela.

Förmodade linor Jackets

Jenner - Johansen - Horton
Calvert - Dubinsky - Atkinson
Foligno - Anisimov - Umberger
MacKenzie - Letestu - Gaborik

Johnson - Prout
Murray - Wisniewski
Nikitin - Savard

Bobrovsky

Jackets spelstil som är snabb och dump and chase passar detta Devils som är lite trötta av sig. Tror att Jackets kommer ta med sig 2 pinnar ifrån Prudential inatt.

Jackets ML spelas @2.10. 3/5 Units.

Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip