Speltips Montanes - Delbonis

Sport: Tennis
Spelstopp: 2014-02-28 20:00
Land: Brasilien
Liga: ATP Sao Paulo
Odds: 1,78
Speltips: Delbonis -2,5
Spela på Speltips Montanes - Delbonis
Hämta din bonus på 1500 Kr här
Spela på Delbonis -2,5
Frederico Delbonis skötte sig exemplariskt mot Almagro med bara ett enda dåligt servegem, det första. Därefter fick spanjoren smaka på kick-serve. Det är nästan sjukt så långt ut i banan som Delbonis kan pressa sina motståndare på serven.

Jag gillar att det inte var några konstigheter för Delbonis att slå Almagro. Han blev inte gladare än om han skulle slå Donald Young. Det vittnar om målmedvetenhet. Att han inte är nöjd över att slå en av världens bästa grusspelare. Utan istället se sin chans att plocka sin första atp-titel.

Delbonis ställs mot Albert Montanes med en ranking på 68. Herregud så överrankad han är. Montanes har en förmåga att hitta de allra lättaste turneringarna och framför allt: de lättaste lottningarna.

Nu tror jag dock att det tar slut. Montanes slot Bedene i första omgången som inte riktigt kommit tillbaka från skadan han ådrog sig i armen i början av våren.

I andra omgången fav wildcardet Joao Souza upp on serve i andra. Brassen var inte 100% frisk, men ville nog inte göra hemmapubliken besviken utan gav det en chans.

Montanes och Delbonis har mötts en gång tidigare, då vann argentinaren i utklassningsstil. Riktigt så enkelt kanske det inte går idag, men jag tror att han täcker hcp-linan.

Delbonis -2,5 till 1,78 hos Unibet får gå.
Spela på Montanes - Delbonis hos Unibet
Poldan - 28 Februari 2014 - 10:16
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
orkapodbots - 2014-02-28 14:31

Vad tror du om Delbonis vinna med 2-0 i set @ 2.10? Spelvärt?

Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: