Speltips

Speltips Golf

Sport: Golf Spelstopp: 2014-02-28 18:30 Spela här

Speltips Golf
Land: USA Liga: Liga
Odds: 1.95 Speltips: Zach Johnson
2014-02-28 18:30 Golf Zach Johnson 1.95 cplpro

Idag vänder vi blickarna mot PGA-touren och andra rundan av Honda classic!

Tiger Woods inledde med 71 slag , vilket är ett över par. Han hade många mycket goda birdiechanser på dom första 9 men brände alla genom dålig okoncentrerad puttning! På andra 9 såg han trött och tjurig ut, som om han hellre velat vara någon annanstans.. Tror han bara vill gå ut och spela en solid 70-runda ikväll, vilket ger han chansen att spela under helgen med. Och kanske där försöka göra några bättre scorer.

En av hans medspelare i sin boll är Zach Johnson som är en mycket solid spelare! En 67 runda igår för Zach som befinner sig tre under par. Mycket god tätkänning alltså kan mycket väl gå 3-4 under par idag igen! Han träffade 88% av greenerna att jämföra med Tigers 66%! Träffar han lika mycket greener idag så har en kanonchans att gå på mindre antal slag än Tiger, eftersom hans puttning just nu är top 2 på touren.
Noterbart är också att Zach gjorde en kvadrupelbogey på hål 11! Han gick alltså övriga 17 hål på 7 under par! Killen har form! Han vann även Tigers egna tävling i december efter att ha besegrat just Tiger i särspel! I år har han redan hunnit med och vinna den prestigefyllda Tournament of Champions, han har även slutat 8.a och 3.a i tävlingar, han är inne i flowet..

Mitt spel idag blir Zach Jonson vs Tiger Woods : Zach Johnson till 1.95

1.95 är helt sjukt bra när en trött och ointresserad Tiger som spelar sin blott andra tävling på PGA-touren för i år försöker hitta tillbaka till ett stabilt spel, medans Zach redan har ett stabilt grundspel och kan gå för många birdies!

Spelar 1/5 units här.

cplpro - 28 Februari, 2014, 14:36

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
cplpro - 2014-02-28 14:47:09

Fick en fråga varför jag bara spelar 1/5 när det är "helt sjukt bra". Inte ofta jag spelar på golf och håller det som något osäkert att tippa på.. men denna känns mycket mycket bra!