Speltips

Speltips Helsingborg - Ljungskile

Sport: Fotboll Spelstopp: 2014-03-01 15:00 Spela här

Speltips Helsingborg - Ljungskile
Land: Sverige Liga: Svenska Cupen
Odds: 1.70 Speltips: 1 (-1,5)
2014-03-01 15:00 Helsingborg - Ljungskile 1 (-1,5) 1.70 Polsater

Helsingborg -1,5 i matchen mot Ljungskile spelas. Jag plockade det till 1.80, numera är det nere på 1.70, tycker dock fortfarande det finns värde.


Tänkbart HIF-lag:

Hansson
Krafth, Larsson, Sadiku, Uronen
Gashi, Landgren
Boateng, Smarason, Accam
Lindström

Noterbart är att Robin Simovic saknas på grund av skada.

Ljungskile åker till Helsingborg i stort sett utan avbräck. Ganska anonymt lag för den breda fotbollsmassan i Sverige kan jag tänka mig, deras mest kända spelare är väl Hannes Stiller, som de värvade från IFK Göteborg inför i år. Grejen med LSK är att det är ett lag med små resurser, även på Superettan-nivå. Filosofin är lite annorlunda jämfört med många andra klubbar. Det är inte så att truppen var spikad och klar i början av januari, utan det har trillat in folk längs vägen. Ganska stor omsättning på spelare in och ut och man jobbar nog fortfarande på att få in namn så man klarar en hel säsong. Har tappat sex backar inför i år och bara fått in två. Det här innebär att laget inte har kunnat spela ihop sig ordentligt i sina träningsmatcher. Provspelare har kommit in och matcherna har blivit sönderhackade. Fick dessutom ställa in genrepet mot Trollhättan på grund av för många sjukdomar/skador i laget. Har släppt in tio mål på de träningsmatcher man spelat:
LSk-Häcken 1-5
LSK - Qviding 5-3
LSK - GAIS 2-2

Matchen spelas på på Färs & Frosta Arena i Höör, vilket alltså innebär att hemmaplansfördelen försvinner för HIF. Men det ska inte spela någon roll, ska vara stor klasskillnad här. Helsingborg är ruggigt revanschsugna efter floppen under höstsäsongen i fjol. Nu saknar man visserligen Simovic, men i övrigt tycker jag elvan känns stark. Dessutom finns det ett par namn på bänken som kan komma in och göra ett bra jobb. Har ruskigt svårt att se hur ett icke samspelt LSK ska kunna hota HIF och dessutom hålla tätt bakåt här.

Tittar man på gruppspelet i fjol så förlorade Ljungskile motsvarande match mot Elfsborg med 5-1. Därefter torskade man mot GAIS 1-2 och Sirius med 1-7. Kan tänka mig att HIF springer från med 3,4 bollar här.

@nokkan21

Polsater - 28 Februari, 2014, 18:11

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Polsater - 2014-02-28 19:44:50

Vessige//
Konstgräs!

Vessige - 2014-02-28 18:22:01

Är det naturgräs eller konstgräs dom spelar på? Ryggar hur som helst. Även liten slant på -2,5 till 2,75