Speltips

Speltips Bayern München vs Schalke

Sport: Fotboll Spelstopp: 2014-03-01 18:30 Spela här

Speltips Bayern München vs Schalke
Land: Tyskland Liga: Bundesliga
Odds: 1.77 Speltips: Bayern ö2,5 mål
2014-03-01 18:30 Bayern München vs Schalke Bayern ö2,5 mål 1.77 Polsater

Bayern München ö2,5 mål spelas i matchen mot Schalke. 1.77 på Unibet gillar jag.

Behöver man motivera varför man backar upp Bayern München egentligen? Så här tänker jag i alla fall:

Schalke blev rejält mosade hemma mot Real Madrid i CL i onsdags kväll då man föll med 6-1. Rätt tajt inpå har man nu en ny monstertung match. Bayern München på Allianz Arena är ju...inte lätt. Statistiskt har Bayern gjort färre än tre mål på hemmaplan vid fyra tillfällen av 11 i år. Man har klarat linan i sex av de senaste sju hemmamatcherna i ligan. Kommer utvilade till den här matchen då man har kunnat förbereda sig hela veckan och har inte heller CL i veckan att fokusera på. Inbördes har Bayern gjort 13 mål på de senaste tre matcherna (varav en träningsmatch). För hemmalagets del saknas Ribery, Shaqiri och Müller. Tunga avbräck, men fan. Truppen är löjligt bred. Tänkbart lag:

Neuer - Rafinha, J. Boateng, Dante, Alaba - Lahm, Schweinsteiger - Robben, T. Kroos, M. Götze - Mandzukic

Schalke spelade som sagt i CL i veckan och har en del strul:
Aogo (mittfältare 10/0 , Felipe Santana (back, 16/1) ), Uchida (Högerback 17/0), Clemens (Mittfältare 11/0), Höger (mittfältare 7/2), missar alla matchen. Tänkbart lag:


Fährmann - Höwedes, K. Papadopoulos, Matip, Fuchs - K.-P. Boateng, Neustädter - Farfan, M. Meyer, Goretzka - Huntelaar

Schalke snittar visserligen "bara" 1.55 insläppt mål per bortamatch. Men då har man hållit nollan fyra gånger, mot sämre lag. Tre gånger av elva har man släppt in mer än två mål.

Bortalaget ligger visserligen fyra i ligan, men som alla vet spelar Bayern i en egen division i Bundesliga. Har gått rent på hemmaplan utan att någonsin vara riktigt illa ute. Gentemot Schalke finns det en viss rivalitet, åtminstone mellan fansen, och visst, på papperet är det en toppmatch. Lägg till att den spelas sent på lördagen och man kan anta att det kommer vara rätt bra stämning på Allianz. Borde rimligtvis innebära ett rejält taggat hemmalag som vill bjuda på bra lir i 90 minuter. I och med att man inte har CL i veckan finns det ingen anledning att rulla bot sista 30 minuterna vid en 2-0-ledning heller.

Utvilat hemmalag mot ett stukat bortalag med begränsad vila. Lägg till kvalitetsskillnaden. Det här vinner Bayern klart. 4-0?

@nokkan21

Polsater - 28 Februari, 2014, 20:20

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
3quartista - 2014-03-01 11:07:30

Är enig om va du skriver, helt klart! Tycker även att det finns en hel del värde i att Bayern vinner båda halvlekarna @2,10...Lycka till

Mackan12 - 2014-02-28 22:33:08

Bra rek. RYGG.