Har väntat hela dagen att det skall komma ut en rek på detta spel men det verkar inte som att det kommer upp så jag får "ta saken i egna händer" som flickan sa.

Mitt kära Newcastle har allt annat än harmoni i klubben och har faktiskt inte köpt en enda spelare på över ett år. Laget var på vippen att åka ur ligan förra året och den egentliga skillnaden i truppen från förra året är Loic Remy. Spelaren har gjort mål på mål och har helt klart vart ett starkt tillskott. Nu har dock som många redan vet tappat en betydligt viktigare pelare i Yohan Cabaye och direkt han försvann till PSG kände jag en stark oro för nedflyttning igen. Kanske inte iår men nästa säsong. Laget Newcastle mönstrar är rent ut sagt urkasst. Lägg därtill att Fabricio Coloccini inte kommer att spela idag då han har haft en familjetragedi och rest hem till Argentina gör att Newcastle är ordentligt stukat.

Förra året var Mike Williamsson (mittback i nufc) ett riktigt såll men han har vaknat till liv bredvid Coloccini i backlinjen och helt klart överpresterat iår, för han är inte bra. i Coloccinis frånvaro så kommer han att bilda mittbackspar med antingen Taylor eller Yanga-Mbwa vilket talar för att det kommer att vara kaos i Newcastles backlinje idag.

Bara Tim Krull Kan hålla nere siffrorna och Newcastle väntas ställa upp med följande lag:
Krul -
Debuchy, Williamson, S. Taylor, Dummett
Anita, Tiote, Sissoko, Gouffran
Remy, Cisse

Beträffande Hull så är de riktigt starka och har presterat bra på hemmaplan iår, tidigare har de haft en bra backlinje och mittfält men de har inte riktigt haft de giftiga strikers som producerar framåt. I januari ändrades detta då två nya spelare tillkom i form av Jelavic (kom från Everton) och Shane Long (från WBA) vilket nu gör att de har ett sjukt trevligt anfallspar som kommer visa sig bli riktigt giftiga!

A. McGregor -
L. Rosenior, A. Bruce, C. Davies, M. Figueroa
A. Elmohamady, J. Livermore, T. Huddlestone, D. Meyler
N. Jelavic, S. Long

Det bör tilläggas att Hull vann mötet på St james Park i höstas med 2-3.

För den modige spelas -1 till 5 ggr smeten på Betsafe .
Den förnuftige kan istället välja raka ettan till 2.38 på samma bolag.

Ryggning sker på egen risk!

Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip