Speltips

Speltips Tottenham - Cardiff

Sport: Fotboll Spelstopp: 2014-03-02 17:30 Spela här

Speltips Tottenham - Cardiff
Land: England Liga: Premier League
Odds: 2.10 Speltips: -1.5
2014-03-02 17:30 Tottenham - Cardiff -1.5 2.10 Akberg

Edit bekräftade startelvor:
Tottenham: Lloris; Naughton, Dawson, Vertonghen, Fryers; Lennon, Dembele, Paulinho, Townsend; Adebayor, Soldado

Cardiff: Marshall, Caulker, Turner, Medel, Campbell, Kim, Gunnarsson, Cala, Fabio, Bellamy, John.


Tottenham - Cardiff
Tottenham tar alltså emot Cardiff i den 28:e omgången på White Hart Lane och jag tycker mig ha hittat ett odds som ligger en aningen för högt. Spelet Tottenham -1.5 Asian Handicap finns att spela hos bet365 @2.10x.


Tabell:
5. Tottenham 27 15 5 7 +3 50p WLDWWL
19. Cardiff 27 5 7 15 -29 22p LLWLDL

Tottenham spelade i torsdags en avgörande sextondelsfinal i Europa League där man, efter lite drama, kunde avancera vidare i turneringen. Dnipro spelade fram 0-1 vilket betydde att Spurs behövde göra tre mål. Som på beställning öste hemmalaget på och kunde enkelt göra tre snabba. Adebayor visade vilken teknik och kunskap han verkligen sitter på och det är ett rent nöje att se honom spela. I ligan ligger Tottenham 6:a i formtabellen med 3-1-2 på senaste sex matcher. Senast föll man tungt borta mot Norwich efter att chanserna runnit ut händerna på laget. Kan tänka mig ett taggat och revanschsuget Spurs som kommer göra allt för att säkra morgondagens trepoängare. Laget har tappat alldeles för viktiga poäng på hemmaplan den här säsongen där man t.ex. endast har vunnit sex av tretton möjliga, och för att nå de placeringarna man vill så måste man börja vinna dessa måste-matcher. Tror detta är ett gyllene läge för Tottenham. Är skickliga på att ta övertygande segrar mot bottenlag.

De 6 vinsterna på White Hart Lane:
Tottenham 1 - 0 Swansea
Tottenham 2 - 0 Norwich
Tottenham 1 - 0 Hull
Tottenham 3 - 0 Stoke
Tottenham 2 - 0 Palace
Tottenham 1 - 0 Everton

Cardiff kommer senast hemma från en total utskåpning då man förlorade med hela 0-4 mot Hull, även om man hade lite chanser så hade Cardiffs målvakt Marshall svårt att täcka sin vänster sida i målet där han släppte igenom alla fyra bollar. Hull hade heller inga problem med att spela sig igenom sina motståndares försvar och hela 14 mål har Cardiff nu släppt in på de senaste sex matcherna, medan man har gjort fyra mål. Inga resultat som man vinner titlar med direkt.

De 6 senaste bortamatcherna Cardiff:
Swansea 3 - 0 Cardiff
Manchester U 2 - 0 Cardiff
Manchester C 4 - 2 Cardiff
Arsenal 2 - 0 Cardiff
Liverpool 3 - 1 Cardiff
Crystal P 2 - 0 Cardiff

Man har alltså lyckats pricka in handikappet -1.5 till sina motståndare i alla sex senaste bortamatcher. En mindre vinnande koncept.

Tottenham har på pappret många skador, men inget som oroar tränaren Tim Sherwood från att ställa en bra elva på plan. Både Rose och Sigurdsson ska genomgå tester för att avgöra om de kan spela i dagens match. Walker ska vara spelklar men att en startplats kanske inte riskeras.

Skador:
Lamela BORTA
Chiriches BORTA
Capoue (?)
Sigurdsson (?) Inför bedöming
Rose (?) Inför bedöming
Walker Spelklar med ett varningsfinger (!)

Möjlig startelva:
Lloris: Rose, Vertonghen, Dawson, Walker: Dembélé, Bentaleb, Paulinho: Eriksen, Adebayor, Lennon.

Cardiffs Medel står inför ett bedömningstest för att avgöra om han kan spela dagens match. Viktige försvararen Hudson missar match. Mutch förväntas vara åter i trupp.

Möjlig startelva:
Marshall: Théophile, Caulker, Tuner, John: Noone, Mutch, Bo-kyung, Zaha: Campbell, Jones.

Kommentar:
Gyllene läge för Tottenham att spela för sin hemmapublik och verkligen visa att man kan komma tillbaka på det vinnande spåret, såg även mycket bra ut senast på White Hart Lane mot Dnipro. Hoppas på att få åskåda Adebayor i sin livs form ännu en gång då han styr sitt Spurs i anfall.

Tottenham håller nollan känns även de som ett bra spel sett till statistiken men lite försvarsskador som oroar men om man vågar. Handikapplinan ligger mycket högre och ser det som ett mycket bättre spel. Håller det hyfsat lågt.

Spel: Tottenham -1.5 @2.10x hos bet365 med 2/5 units.

Kommentera gärna och häng med på twitter @akberg_ - Där spel analyseras dag in o ut. Fredens!


EDITERAD 2014-03-02 08.16:57

EDITERAD 2014-03-02 16.47:49

Akberg - 02 Mars, 2014, 16:47

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Akberg - 2014-03-02 13:52:41

Från en bättre vinkel från en pixlig upplösning, visst det väldigt mesigt ut. Som jag skrev som min källa, "fotbollskanalen"s vinken, bakifrån, så ser det ganska brutalt ut. Visst att han kastar sig mot marken, säg en fotbollsspelare som hade stått på benen efter en sån handling? Det Dnipro spelaren gör är inte rätt på en fotbollsplan och tycker självklart att det är rött. Sen är det sidodomaren som ser handlingen, och meddelar till huvuddomaren.

Aston - 2014-03-02 13:28:36

Helt inne på kunagueros linje här. Solklar filmning, hade Zozulya varit "smart" hade även han lagt sig och bölat på gräset o på så sätt kvittat utvisningen. Nog om detta Tottenham är bättre lag än Cardiff och har hemmaplan och kan säkert vinna utan insläppt mål.

kunaguero - 2014-03-02 12:46:09

Driver du? Skakar av kraften från skallningen..? http://www.youtube.com/watch?v=iFC3lq_-c-s

Akberg - 2014-03-02 11:34:09

Tänkte på Vertonghen men såg nu att han blev varnad i en situation tidigare. Sen är det lite sjukt att du säger att Verthongen filmade till sig ett rött kort, säger ju allt att du antagligen inte såg matchen. Kolla reprisen på Fotbollskanalen. Ser hur Vertonghens hela huvud skakar av kraften från skallningen.

kunaguero - 2014-03-02 10:50:02

Vem blev varnad? Dniprokillen fick det röda kortet i ansiktet efter Vertonghens filmning. Och då med en man mer tog Spurs över.

Akberg - 2014-03-02 10:39:05

Absolut, en blek och svag första halvlek av spurs som lät Dnipro ta initiativet och göra 0-1. Filmning av Verthongen ja, men han blev varnad med om jag minns rätt...? Stort övertag för spurs, enligt mig, efter 0-1. Det jag tycker anser "såg bra ut".

kunaguero - 2014-03-02 10:07:01

Hur kan du säga att det såg bra ut mot dnipro senast? Hade inte Vertonghen filmat sig till ett rött kort på en dniprospelare hade det aldrig blivit avangemang för Spurs. Som tottenhamsupporter skäms jag över den matchen!