Speltips: Toronto Maple Leafs - Columbus Blue Jackets

Sport: Ishockey
Spelstopp: 2014-03-04 01:00
Land: Kanada
Liga: NHL
Odds: 1,73
Tips: Blue Jackets över 2,5 mål
Hello! En natt med fyra matcher i NHL. Svår omgång enligt mitt tycke och svårt att hitta något värde men får en känsla på Columbus Blue Jackets som åker till Kanada och Toronto för att ta sig an Toronto Maple Leafs.

Maple Leafs har börjat lite knackligt i början efter OS. Med en förlust med 5-4 efter förlängning borta mot New York Islanders följdes upp med en svidande förlust mot rivalerna Montreal Canadies nu senast med 4-3 och även det efter förlängning. Trots att Maple Leafs vände 2-0 till ledning 3-2 så kunde Canadiens kvittera och sedan avgöra i övertidsspelet.
Maple Leafs har därmed på sina tio senaste matcher 5 segrar, 2 förluster och 3 förluster efter övertid/straffar 5-2-3.
På hemmaplan så besitter Maple Leafs en slutspelsplats i Eastern Conference. Med 72 inspelade poäng efter 62 matcher så ligger Maple Leafs på en femte plats i tabellen.
Maple Leafs gör och släpper in mycket mål. Med en snabb översikt så tror jag att Maple Leafs är det lag som har flest totalt antal mål med gjorde och insläppta ihopräknade. Totalt 376 mål ger ett snitt på 5,62 mål per match.
På hemmaplan så har Maple Leafs spelat till sig 43 poäng på 32 matcher vilket gör att laget är Eastern Conference tredje bästa hemmalag. Med en statistik på 21 segrar, varsv 9 efter övertid/straffar och 11 förluster, varav 1 efter övertid/straffar och en målskillnad på 106-94. Noterbart är att Maple Leafs har gjort flest mål på hemmaplan samtidigt som laget har släppt in fjärde flest. Ett snitt på 3,31-2,93 mål per match.
Maple Leafs har radat upp segrar på hemmaplan den senaste tiden, med sju raka segrar så är självförtroendet på hemmaplan bra. Noterbart är att Maple Leafs har släppt in över 2,5 mål i fyra av dessa sju segermatcher.
Senaste hemmamatchen var innan OS mot Vancouver Canucks. Den vanns med 3-1.
Maple Leafs kommer till spel inatt utan:
C. Orr (spelar ev inatt)
D. Bolland

Blue Jackets startade upp efter OS med en 5-2 förlust borta mot New Jersey Devils som dock sedan följdes upp med en skön 6-3 seger hemma över Florida Panthers. En match som var Blue Jackets från nedsläpp.
På Blue Jackets tio senaste matcher så har det slutat i 4 segrar, 5 förluster och 1 förlust efter övertid/straffar 4-5-1.
I tabellen så ligger Blue Jackets och jagar slutspelsplatserna. Med 65 poäng efter 60 spelade matcher så är Blue Jackets tia i Eastern Conference med tre poäng upp till slutspelslagen.
Blue Jackets är även dom ett lag som gillar att göra mycket mål och har gjort 178 mål framåt vilket är femte bäst i Eastern Conference och har en målskillnad på 178-169 vilket ger ett snitt på 5,78 mål per match.
Bortaspelet har däremot inte varit något vidare. Med 29 poäng på 30 bortamatcher så är Blue Jackets Eastern Conference elfte bästa bortalag. Med en statistik på 13 segrar, varav 5 efter övertid/straffar och 17 förluster, varav 3 efter övertid/straffar och en målskillnad på 81-91. Ett snitt på 2,7-3,03.
Blue Jackets har på sina fem senaste bortamatcher endast mäktat med att vinna en av dessa och bara lyckats göra över 2,5 mål i en match. Noterbart är att i tre av dom andra fyra så har Blue Jackets stannat på två mål.
Blue Jackets kommer komma till spel utan:
B. Comeau (spelar ev inatt)
J. Boll
F. Tyutin

Historia:
Dags för säsongens tredje möte. Dom två första har spelats med vardera lag som hemmalag men Blue Jackets har gått segrande ur de bägge mötena.
Första matchen spelades med Blue Jackets som hemmalag och hemmalaget vann med 5-2.
Andra mötet spelades i Toronto. Där vann Blue Jackets med förkrossande 6-0.
Lagen har inte mött varandra så speciellt ofta sen Blue Jackets kom med i NHL. Endast tolv möten sen säsongen 2000-2001. Maple Leafs har vunnit sex och Blue Jackets fem och det första mötet slutade oavgjort. Noterbart är att Blue Jackets har lyckats gjort minst tre mål i sex av dessa tolv möten. (ingen större vikt på den informationen)
Med Maple Leafs som hemmalag så har dom fem senaste matcherna slutat med två segrar för Maple Leafs och tre för Blue Jackets. Noterbart är att Blue Jackets har vunnit de tre senaste samt gjort minst tre mål i dessa tre bortamatcher.

Kommentar:
Två lag som båda är på jakt efter högre placeringar i tabellen. Båda dessa gäng började lite taffligt efter OS uppehållet medan det såg helt klart bättre ut i den senaste omgången.
För Maple Leafs del så har det inte sett ut att vara något större problem med anfallsspelet men däremot försvarsspelet har inte varit det bästa efter OS. Med nio insläppta mål på de två matcherna är inget att skryta över. Medan Blue Jackets fick igång målskyttet ordentligt senast hemma mot Florida Panthers. Sex mål framåt och totalt åtta på de två inledande matcherna.
Jag tror att Blue Jackets kan lyckas trycka in minst tre puckar i nattens möte.
1: Blue Jackets behöver med stor sannolikhet göra minst tre mål för att ta med sig två poäng från nattens match.
2: Blue Jackets har trivts riktigt bra mot Maple Leafs den här säsongen och har lyckats göra hela elva mål på två försök. Samt att anfallsspelet såg riktigt bra ut i förra matchen.
3: Två lag som gillar att gå på anfall och Maple Leafs är ett lag som släpper in alldeles för mycket mål. Detta ska Anisimov, Gaborik o/c kunna utnyttja.
Mitt spel blir Blue Jackets över 2,5 mål inklusive övertid och straffar till 1,73 på Betsafe.
  Toronto Maple Leafs - Columbus Blue Jackets
Spela på Speltips Toronto Maple Leafs - Columbus Blue Jackets
Haze91 - 3 Mars 2014 - 19:15
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Insättningsbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
01:00  Columbus - Tampa Bay
Ishockey - NHL - 2 money line
2.20
02:30  Raiders - Chiefs
Amfotboll - NFL - 2 hcp -2,5
1.78
04:30  Lakers - Clippers
Basket - NBA - 2 hcp -5.0
1.90
14:00  Seppi - Dzumhur
Tennis - ATP Moskva - Seppi
2.20
19:00  Örebro - Halmstad
Fotboll - Allsvenskan - 1
1.74
20:00  Verdasco - Anderson
Tennis - ATP Stockholm - Verdasco
3.20
15:00  Benevento - Fiorentina
Fotboll - Serie A - 2
1.65

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Skador & Avstängningar

bet365 Livestreaming