Speltips

Speltips Oskarshamn v Mora

Sport: Ishockey Spelstopp: 2014-03-04 19:00 Spela här

Speltips Oskarshamn v Mora
Land: Sverige Liga: Hockeyallsvenskan
Odds: 2,15 Speltips: Över 5,5 mål
2014-03-04 19:00 Oskarshamn v Mora Över 5,5 mål 2,15 holms

Överspelen gällande Oskarshamn har gått helt okej under hela säsongen och då är det väl lika bra att avsluta på bästa sätt nu när det är dags för säsongens sista match.
Även om man har täppt till defensiven på slutet så är man fortfarande det lag som har släppt in flest mål bortsett från de två hopplösa jumbolagen som snart ska spela kvalserien nedåt.
Man föll pladask i Almtuna efter ett tidigt mål i arslet. Fanns varken kunnande eller mental ork att resa sig efter den inledningen.
Och det är väl också så. Har man släppt in 153 mål under seriens gång, ja då är man väl inte heller värd att spela något play off här framöver.
Nu sista matchen för säsongen. Och det skulle ju överraska mig något enormt om man inte på sedvanligt vis trampade på framåt som man är van att se dem. Naturligtvis så att det öppnas en del spjäll bakåt. Men ingen är väl gladare än jag i så fall.
Nu finns det bara en hemmapublik att säga hej då till, och det görs ju så klart på allra bästa sätt med publikfriande ishockey.

Man gästas utav Mora. Och även där har det varit full påställt både bakåt och framåt på senare tid.
I sex utav de sju senaste har linan 5,5 bräckts. Och i den sjunde, då var det ett mätt och ointresserat Västerås man städade av med 3-0 borta.
Annars så här:

Mora - Malmö 7:6 (E.S)
Västerås - Mora 0:3
Troja-Ljungby - Mora 5:4 (E.S)
Mora - Karlskrona 6:2
Rögle - Mora 3:4 (ÖT)
Mora - Asplöven 4:3 (E.S)
Djurgården - Mora 6:2

Ett anfallsspel av grandios klass. Ett försvarsspel som ämnar mycket att önska.
När du dessa poler möts. Ett Oskarshamn med bara en publik att spela för - mot detta Mora som har bjudit på massor av mål åt alla håll, ja då luktar det återigen en hel del mål. Vilket de också har blivit när lagen möts tidigare under säsongen.

Synd att det inte går på tv. Jag tror att det här blir riktigt, riktigt kul att titta på.

holms - 04 Mars, 2014, 01:09

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!