Speltips

Speltips L.A. Clippers vs. Phoenix Suns

Sport: Basket Spelstopp: 2014-03-05 03:00 Spela här

Speltips L.A. Clippers vs. Phoenix Suns
Land: USA Liga: NBA
Odds: 1.90 Speltips: Clippers -4
2014-03-05 03:00 L.A. Clippers vs. Phoenix Suns Clippers -4 1.90 Whiterabbit

En spännande match ikväll då Suns tar emot Clippers i Phoenix. Clippers har vunnit fyra i rad, är 7-3 de senaste tio matcherna, och har de senaste två matcherna lyckats med det som Coach Doc Rivers prioriterar; försvarsspelet. I den senaste matchen mot Pelicans höll man dem till endast 76 poäng, samtidigt som man vann med 32 poäng utan varken J.J. Reddick och Jamal Crawford. Detta tillsammans med den nuvarande formen och de offensiva tillskotten Danny Granger samt "Big Baby" Davis är tecken på att Clippers nu på allvar är med i kampen om titeln. Clippers offensiv förlitar sig till stor del på ett dominerande insidespel med tonvikt på samarbetet mellan Chris Paul, DeAndre Jordan och Blake Griffin; ett rutinerat offensivt spel som ger säkra poäng.

De unga Suns kommer ur en vild match mot Hawks som slutade 129-120, där båda lagen hade en otroligt hög skottprocent matchen igenom. Det stod 79-65 redan i halvtid, varpå Hawks vann de sista kvartarna och skapade lite spänning de sista matchminuterna. Atlanta är 1-9 de senaste tio, men kunde alltså hålla relativt jämna steg med Suns i söndags. Phoenix är ett lag som till stor del förlitar sig på 3-poängsskyttet vilket gick vägen för dem i förra matchen; en offensiv taktik som kan fungera väldigt bra eller väldigt dåligt från match till match.

Det förra mötet mellan lagen gick till Suns, men den nuvarande formen på Clippers (7-3 L10), de nya tillskotten (Granger/Davis) samt deras rutinerade anfall/försvar talar för att Clippers triumferar över Suns (6-4 L10) mer oregelbundna anfall/försvar. Att Suns går in i denna match och återigen skjuter över 60% förefaller alltså som otroligt, men i denna fantastiskt varierande sport är inget omöjligt. Det blir ett spännande möte ikväll, lycka till vid rygg och jag hoppas att så många som möjligt kan följa matchen live.

/Whiterabbit

Whiterabbit - 04 Mars, 2014, 18:30

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!