Speltips

Speltips Tyskland - Chile

Sport: Fotboll Spelstopp: 2014-03-05 20:45 Spela här

Speltips Tyskland - Chile
Land: Tyskland Liga: Träningsmatch
Odds: 10.00 Speltips: Se rek
2014-03-05 20:45 Tyskland - Chile Se rek 10.00 Polsater

Spelet är: Båda lagen att göra mål i båda halvlekarna. Finns under fliken mål - Gör båda lagen mål 1:a -2:a halvlek på bet365 . Tio gånger pengarna känns mycket bra här!

Tänkbart lag Tyskland:

Neuer,
Lahm, Mertesacker, Boateng, Schmelzer
Kroos, Schweinsteiger
Schürrle, Özil, Hahn
Götze

Bänk: Weidenfeller (Tor), Ginter, Jansen, Mustafi, Hahn, T. Kroos, Sam, Lasogga, Podolski

Tyskland saknar lite gubbe här. Thomas Muller, Lars Bender, Sami Khedira Julian Draxler och Marco Reus är inte med. Samtidigt väntas begränsad speltid ges till Borussia Dortmund och Bayerns spelare framför allt. Trots allt är det ett starkt jävla lag man ställer på benen, inte minst offensivt.


Tänkbart lag Chile (3-5-2):

Herrera - Isla, Medel, M. Gonzalez, Mena - Silva, Aranguiz, Vidal - A. Sanchez, Valdivia, E. Vargas

Bänk: Herrera (Tor), Toselli (Tor), O. Gonzalez, Jara, Rojas, Beausejour, Carmona, M. Fernandez, Fuenzalida, Gutierrez, Orellana, Pinilla

Vargas, Sanchez och Vidal är nog välbekanta namn för de flesta. Riktigt vassa offensivt.

Kommentar:
Vi kan börja med att konstatera att det här spelet såklart är en högoddsare. Men till det här oddset tycker jag det kan vara värt en liten slant.

Att Tyskland ska göra mål i båda halvlekarna är inte alltför osannolikt. Tittar man på elvan de ställer på benen och den bänk man har till sitt förfogande så ser det ju lovande ut. 14 mål framåt på sina sex senaste träningsmatcher. Chile höll visserligen nollan mot ett rätt blekt engelskt lag i vintras (seger 0-2) men har inte sina främsta styrkor offensivt. Släppte bland annat in 25 mål på 16 matcher i Sydamerikas VM-kval (Argentina släppte in 12, Colombia 13, Ecuador 16, Venezuela 20). Det i ett kval utan Brasilien. Får helt enkelt problem när man stöter på riktigt bra motstånd, då man sällan släpper in färre än två mål.

Att Chile ska göra mål i båda halvlekarna då. Tja. Sverige utan Zlatan lyckades göra det på tyskarna i höstas. Paraguay gjorde tre mål på Tyskland i en träningskamp i augusti, USA gjorde fyra, Ecuador två. Så tyskarnas defensiv är verkligen inte ointaglig. I de tio senaste träningsmatcherna har man vunnit bara fyra och släppt in 1,9 mål per match i snitt. Chile gjorde mål i båda halvlekarna mot England i vintras i matchen man vann med 2–0. Överlag har Chile gjort det bra i träningsmatcherna, man var ett tilläggstidsmål från Navas ifrån att slå Spanien, man förlorade en tajt match mot Brasilien och senast gjorde man 4–0 på Costa Rica. Även om man släppte in 25 mål i Sydamerikanska kvalet gjorde man 29. Det är tydligt så att det är ett lag det svänger om.

Två lag med enorma kvaliteter i synnerhet offensivt. Lagen brukar komma till mycket avslut och snabba attacker till skillnad från lag som spelar en tydlig possession-fotboll. Tror det kan bli "end to end-stuff" och en ganska underhållande, avslappnad tillställning här. Så med tanke på det och de offensiva kvalitéerna i båda lagen så tycker jag det här är värt en peng. Oddsen indikerar också att en målrik tillställning väntas (du får knappt 1.50 på ö2,5, runt dubbelt på ö3,5).

3–2? 4–2?

@nokkan21

Polsater - 05 Mars, 2014, 12:49

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Julle - 2014-03-05 19:36:07

Riktigt härligt spel till ett fint odds, sånt gillas. Tar rygg.