Tack vare R&K mobilapp är denna rek möjlig att skriva men den blir mycket kort.

Andra omgången i Svenska Cupen där det är en match mellan 1:an och 2:an. Sirius rullade hem 3 enkla poäng hemma på Löten mot Djurgården.

Halmstad avvärjde Assyriska med 2-0.

Sirius förlorar INTE hälften av matcherna mot Halmstad. Tycker 2,00 är ett bra odds så spelar Sirius asien 0 (pengarna tillbaka vid kryss) 3/5 units åker in på detta spel. bet365 ligger på snarlikt odds 1,975 på det här spelet.
Raka ettan ger bet365 2,62.

Saxat från HBK.se:
Läget i truppen är lite osäkert. Det är också därför som tränare Jens Gustafsson, två dagar innan matchen, anser det omöjligt att sia i någon form av startelva. Det han säkert kan konstatera är att det inte blir samma.

- Det beror dels på en del småskavanker, men också att vi har en konkurrenssituation som innebär att det är fler spelare som förtjänar chansen, säger Jens.

Truppen: Stojan Lukic, Malkolm Nilsson, Viktor Ljung, Jesper Westerberg, Oliver Silverholt, Fredrik Liverstam, Richard Magyar, Joseph Baffo, Johan Blomberg, Kristinn Steindorsson, Kristoffer Fagercrantz, Simon Silverholt, Kristoffer Thydell, King Gyan, Eric Smith, Antonio Rojas, Gudjon Baldvinsson, Mikael Boman, Marcus Antonsson.

This is the stats tab
This is the post tip