Speltips

Speltips Calgary Flames - New York Islanders

Sport: Ishockey Spelstopp: 2014-03-08 03:00 Spela här

Speltips Calgary Flames - New York Islanders
Land: USA Liga: NHL
Odds: 1.95 Speltips: Över 5.5 Mål
2014-03-08 03:00 Calgary Flames - New York Islanders Över 5.5 Mål 1.95 Johannn

Tjena.


Flames tar emot ett Islanders inatt i Saddledome och där väljer jag att spela över 5.5 mål i matchen.

Ska summera mig kortfattat.


Flames är tillsammans med Islanders för tillfället( i princip hela säsongen) NHLs sämsta lag. Man har väldigt svårt att få till ett flow och vinna ett par matcher. Man har just nu på sina 10 senaste matcher ett 6-4-0 Record som får ses som mer än godkänt hos Flames.
Man har (Bara) 7 lag bakom sig i insläppta mål bakåt och offensiven/målvaktspossen är en av dom stora problemen i Flames och har varit det under några säsonger.
Ja, Man har bara släppt in 9 mål på dom 5 senaste matcherna vilket är suveränt för att vara Flames och det får vi ta och lägga in i +- om varför spelet spelas.
Flames har och kan inte nå slutspelet eller jo rent teoretiskt men det vet vi alla att det kommer inte hända.
Flames slåss just nu om vem som kommer få dom höga draft picksen.
Flames har under säsongen ett record på över/under spel 27/35 vilket ger 43.5% där deras matcher har gått över under säsongen.


Islanders, Ja vad ska man säga om denna General Managern i form av Garth Snow.
Först tradar han till sig Vanek från Buffalo i utbyte mot Moulson som är en minst lika bra skytte i mina ögon men dock så jobbar och sliter vääldigt mycket. Man gav även bort första och andra picks för Vanek. Sen tradar man bort Vanek till Habs och man får bara Collberg om habs inte tar sig till Slutspelet.
Iallfall, Islanders blöder bakåt för tillfället. Man har släppt in 20 mål på dom senaste 5 matcherna vilket ger och ett snitt på 4 mål/match. Islanders är precis som Flames ett lag som inte har några större meriter i sitt D eller målvaktsspel.
Islanders överspel under säsongen ser ut så här, 37/28 där överspelet dominerar.
Man har släppt in överlägset flest mål i serien hela 220 mål vilket ger oss ett snitt på nästan 3.5 mål/match. Sen är Isles inte ett lag som INTE kan göra mål. Man gör nästan 3 mål/match och det är ett lag som oftast spelar sitt lilla Vilda Västern spel där man byter anfall med motståndarna minut efter minut.
Ja, Nu saknas både Tavares(skadad) och Vanek(tradad) men det gör inte mitt spel mindre värt att inte testas. Man har fortfarande målskyttar i Nielsen,Okposo och Grabner.

Jag tror på en öppen match där linan på Ö5.5 mål kan spräckas.

Mitt spel: Över 5.5 mål @1.95.

Lycka till!

Johannn - 07 Mars, 2014, 18:35

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!