Reken med Rangers satt ju fint igår så vi fortsätter med ännu ett original six-lag. Bruins plockar fram kvasten ikväll i hopp om att svepa matchserien med Tampa.

Boston har 7 raka vinster mot Tampa. Den här säsongen har lagen mötts 3 gånger, så här slutade matcherna:

TBL 1 - 3 BOS
BOS 5 - 0 TBL
TBL 0 - 3 BOS

Boston har alltså dominerat Tampa på sistone med en målskillnad på 11-1 på senaste 3.

Bruins som är aspirant på Presidents Trophy (Vinnare av Grundserien i hela ligan) har en rätt fin form med 3 raka vinster efter 2 lite sömniga förluster efter OS-uppehållet. Man är 6-2-2 senaste 10.
Man hämtade in Andrej Meszaros från Philly som ersättare till skadade McQuaid, han kan mycket väl göra debut ikväll.

Tukka Rask är bekräftad starter.


Tampa har ingen lysande form och får börja titta sig lite bakom axeln med bara 2 poäng ner till 9:e platsen. Man är 3-7-0 senaste 10.

Senast mot Sabres gjorde lagets nye kapten och ryggrad Stamkos comeback efter sin långtidsskada. Han såg pigg och fräsch ut men såg lite ensam ut utan sin polare Marty. St.Louis som blev trejdad till Rangers lämnar ett stort stort hål. Callahan som man fick tillbaks har inte alls samma krut framåt.

Radko Gudas saknas.
Ben Bishop bekräftad starter.

Summa summarum, Bruins är ett bättre lag, i bättre form och med ett stort övertag på Bolts från start med den senaste tidens resultat lag emellan.

Jag tror på en ganska målsnål match med två grymma målvakter där Bostons tyngd och fart kommer förstöra kvällen för Tampa. 3-2 Bruins.

Mitt spel är Bruins moneyline till fina 1.83. Det hittar du på bet365 . 6/10 units spelas.

Lycka till vid rygg!

EDITERAD 2014-03-08 19.45:18

This is the stats tab
This is the post tip